Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Bik

Godišnji horoskop bik: 2018. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #156

Godišnji horoskop 2018: Bik. Godišnji horoskop bik: 2018. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.

2018. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva, pred vama su posljednji koraci do ispunjenja ciljeva. Morati ćete više surađivati s ljudima iz svoje okoline. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.

POSAO

Dobiti ćete sjajne prilike da se udružite s nekim, te pobijedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi.

Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profititrati će svi u timu.

Povedite računa o praktičnim detaljima, te sve što možete iskoristite na svoju dobrobit. 2018. godina dobra je za pripremu projekata i želja koje imate a ostvariti će se u 2018. godini.

LJUBAV

Na ljubavnom planu zvijezde su vam naklonjene. 2018. godina donosi vam iznanađenja na senzualnom planu. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulzivnim odlukama naučiti ćete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi.

Nemojte se začuditi ako otkrijete neke nove želje. Dvojbe koje imate donose pozitivne promjene od veljače. Nemojte osjećati krivicu.

Vaša inspiracija voditi će vas do pravih odluka. Na dobrom ste putu. Svaka promjena na koju se odlučite, za bikove u vezi ili samce, dugoročno je dobra za vas. Pazite, nemojte biti nerealni.

NOVAC

2018. godina pruža vam priliku da platite stare račune te riješite stare dugove. Riješite to jednom zauvijek. To će vam pomoći da konačno čisti uđete u život od lipnja.

Kod donošenja financijskih odluka, odlučujte sami. Dobro promislite i dvaput proispitajte svaku odluku.

Morate donijeti jednu odluku koja će imati utjecaj i na vaš emocionalni život. Pazite. Emocije su emocije, a novac je novac. Uvjerite se da su vaše odluke dobre za sve ljude vama bliske.

ODNOSI S DRUGIMA

2018. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2018. mogli započeti nove stvari. Riješite i eliminirajte sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vrijeme za to. Nemojte oklijevati da idete do kraja. MORATE to napraviti. Osobito ako su financije u pitanju.

Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu prije travnja. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna točno što želi, što će za vas biti velika prednost.

ZDRAVLJE

Bez obzira na povremene padove u vašoj formi, generalno gledajući, energetski nivo dobar vam je tijekom cijele godine. Loši periodi uglavnom su posljedica vaših loših životnih navika. Svjesni ste ih. Promijenite ih.

Godina počinjete usporeno ali vaša će se energija podići. Najbolji period vam je od kolovoza pa do kraja godine. Napunite svoje baterije u tom periodu. Više vremena posvetite sebi, to je neophodno. Više brige o sebi donijeti će vam pozitivne pomake u zdravstvenom pogledu.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Škorpion

©Salvadorova/www.shutterstock.com #162

Godišnji horoskop 2018: Škorpion. Godišnji horoskop škorpion: 2018. godina škorpionima na poslovnim i ljubavnom planu donosi pozitivne pomake. Prihod će Vam biti stabilan i dobar. Jedini nedostatak svim škorpionima je njihova preosjetljivost.

Godišnji horoskop 2018: Rak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #158

Godišnji horoskop 2018: Rak. Godišnji horoskop rak: 2018. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni.

Godišnji horoskop 2018: Blizanci

©Salvadorova/www.shutterstock.com #157

Godišnji horoskop 2018: Blizanci. Godišnji horoskop blizanci: 2018. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Možda Vas čeka posao koji želite i negdje drugdje, gdje trenutno ne živite.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): mbelanci, irena.re, Katarina, fantov@h, ivanasm1, mdevcic8, hamacek0, jasna772, dinka.ko, dkovacek, violeta., ivana.ha, larakasu, Ivana Pe, Malineik, LouisBRo, Maki Tin, veronika, Sabina E, andrea.r, Pavlekic, Katarina, ivana.cr, Mirela A, natasa33,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica