Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Blizanci

Godišnji horoskop blizanci: 2018. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Možda Vas čeka posao koji želite i negdje drugdje, gdje trenutno ne živite.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #157

Godišnji horoskop 2018: Blizanci. Godišnji horoskop blizanci: 2018. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Možda Vas čeka posao koji želite i negdje drugdje, gdje trenutno ne živite.

2018. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i vjeru da radite prave stvari.

POSAO

Ispravak postojećih poslovnih odnosa treba biti jedan od prioriteta za blizance u 2018. godini. 2018. godina donosi Vam nestalnost, pogotovo se odnosi na studente, znanstvenike i istraživače. Iz tog razloga morate uložiti dodatni napor kako bi uspjeli na poslovnom planu. Prosječnost i nedostatak koncentracije može Vas dovesti u probleme. Međutim, blizanci dobro funkcioniraju kada su pod pritiskom i stresom.

U svibnju pogotovo pazite da Vam ne nestane koncentracije, jer bi Vam to moglo donijeti neuspjeh. Zato samo glavu gore, ohrabrite se, upijte pozitivne vibracije koje Vam mogu doći iz okoline.

Možda Vas čeka posao koji želite i negdje drugdje, gdje trenutno ne živite.

Ako već radite, možete imati problema na radnom mjestu. Do svibnja bi se trebalo riješiti pitanje stabilnosti Vaših trenutnih primanja te mogućnosti napredovanja u karijeri. Budite oprezni, mogu Vas dostići svi grijesi iz prošlosti, koji Vam mogu onemogućiti nastavak karijere u željenom smijeru, pa čak i trajno.

LJUBAV

Na ljubavnom polju blizance u 2018. godini očekuju bračni problemi i problemi u odnosima s drugim ljudima. Pogotovo Vam je loša prva polovica godine, do svibnja. U svim poljima, pa tako i u ljubavi i odnosima s drugima. Loš razgovor sa supružnikom može dovesti do svađe i pogoršanja odnosa. Pazite. Smirite se i prešutite nešto što inače ne bi. Ako mislite da vrijedi.

Odnosi s djecom i mlađima biti će kao i do sada.

Zato u 2018. godini posebnu pažnju posvetite odnosima s drugima.

Oni koji se žele udati, oženiti ili pronaći ljubav, posebno je naklonjena druga polovica godine.

NOVAC

U 2018. godini morate raščistiti odnose na poslu, kako bi provjerili koliko su realna Vaša sadašnja primanja. Možda zaslužujete više. U pitanju je Vaša karijera i Vaš život. Dobro razmislite i donesite pravu odluku.

ODNOSI S DRUGIMA

Kao i u ljubavi, nepovaljan početak 2018. godine, od svibnja će Vam i zvijezde biti naklonjenije. Pazite i njegujte odnos s drugima, više nego do sada.

ZDRAVLJE

Uz sve poteškoće i nedaće koje Vas očekuju u 2018. godini, zdravlje kod blizanaca biti će općenito dobro i stabilno. Možete imati probleme s živčanim i probavnim sustavom u svibnju. Međutim, to je samo prolazna poteškoća. Čeka Vas zdravstveno vrlo dobra godina.

Trebati će Vam.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): maja.iva, mitrusa@, fradovan, tamara_a, jazz, mmarijaj, vally198, adela195, bs2ggyfh, Jovica N, Filip Gr, Mujo-Sam, ivana.st, Zoki Spe, miryam.b, nina_ant, bozena_1, mario_li, pipo_luk, atena5@n, mdevcic8, Vedrana , irena.fe, ddidovic, danijell,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica