Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Djevica

Godišnji horoskop djevica: 2018. godina donosi djevicama ponovno buđenje. 2018. godina djevicima horoskop donosi promjene u svim poljima života, pa tako i u poslu. Odnosi s partnerom biti će jako dobri. Prihodi će rasti.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #160

Godišnji horoskop 2018: Djevica. Godišnji horoskop djevica: 2018. godina donosi djevicama ponovno buđenje. 2018. godina djevicima horoskop donosi promjene u svim poljima života, pa tako i u poslu. Odnosi s partnerom biti će jako dobri. Prihodi će rasti.

2018. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i djelotvorniji u akciji i poslovima. Doista osjećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve riješite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim osobnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vrijedite i u svojoj okolini.

 

2018. godina donosi djevicama ponovno buđenje. 2018. godina djevicima horoskop donosi promjene u svim poljima života, pa tako i u poslu. Odnosi s partnerom biti će jako dobri. Prihodi će rasti. Odvojite posao od doma. Vaši najbliži vas trebaju.

POSAO

Djevice u 2018. godine na poslovnom planu mogu osjetiti pritisak od konkurencije. 2018. godina djevicima horoskop donosi promjene u svim poljima života, pa tako i u poslu. Količina stresa će rasti iako ćete biti kreativniji na poslu.

Nemojte donositi važne odluke u periodu od sječnja do početka svibnja. To je period vrlo dobar za Vas. Otvorite oči, učite i uživajte. Smatrajte ovu godinu, općenito, kao godinu učenja i pripreme za ono što dolazi. Ipak, čeka Vas vrlo dinamična godina.

LJUBAV

Na ljubavnom planu, 2018. godina Vam je naklonjena. Odnosi s partnerom biti će jako dobri.

Za one koji još nisu u vezi ili braku, 2018. godina može donijeti sreću i zadovoljstvo.

NOVAC

Prihodi će djevicama u 2018. godini rasti. Pojaviti će se izvori za koje ste već lagano zaboravili. Izbjegnite agresivnost prema Vašim najbližima zbog prilika koje Vam se ukažu na poslu. Iako je agresivnost dobra na financijskom planu, taj način zaboravite kada ste sa svojim najbližima. Inače, mogli bi si stvoriti neprijatelje tamo gdje ne želite ili čak izgubiti dragu osobu.

To ipak nije vrijedno novca.

ODNOSI S DRUGIMA

2018. godina djevicama donosi mogućnosti na poslovnom planu u smislu udruživanja i dobrih odnosa s partnerima. Zbog pritiska na poslu, financija i Vaših poslovnih obveza, imati ćete problema kod kuće.

Odvojite posao od doma. Vaši najbliži trebaju i Vas. Ne samo novac.

ZDRAVLJE

Zdravlje Vam neće biti baš najbolje. Stres si ponekad i sami stvarate. Opustite se. To će Vam donijeti dobro i na zdravstvenom polju. Vaši najbliži biti će zadovoljniji. A Vama će to donijeti mir koji trebate.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): Snežana, ivkapavl, tonikumi, lorena.j, brual.zd, kristina, Kikabudi, majja.i@, josipa.b, Antonija, starcevi, anita.za, diianche, Tana Zim, raicka88, dragana., balenon@, scvitkov, komunaln, dumbovec, dolores., svjetlan, stjepan., marinaka, nina.col,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica