Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Lav

Godišnji horoskop lav: 2018. godina lavovima donosi iskušenja ali i velike mogućnosti za poboljšanje poslovne situacije. Početak godine donosi stresne situacije, budite spremni na to.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #159

Godišnji horoskop 2018: Lav. Godišnji horoskop lav: 2018. godina lavovima donosi iskušenja ali i velike mogućnosti za poboljšanje poslovne situacije. Početak godine donosi stresne situacije, budite spremni na to.

Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2018. godini. Vaša savjest voditi će vas kod proispitivanja vaših želja i vrijednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas se čuje. Vaše vrijednosti su dobre, i vjerujte u njih. Pomoći će vam da riješite neke naizgled neriješive situacije.

POSAO

2018. godina lavovima donosi iskušenja ali i velike mogućnosti za poboljšanje poslovne situacije. Početak godine donosi stresne situacije, budite spremni na to.

Kako će 2018. godina odmicati, stanje će se smirivati i donositi dobre vijesti za Vas.

LJUBAV

Na ljubavnom planu lavovi mogu očekivati nesuglasice s partnerom zbog nekih troškova koje je druga strana uzrokovala.

Oni koji nisu u braku ili vezi, prilika se može pojaviti početkom svibnja i početkom studenog. U 2018. zvijezde su Vam naklonjene tako da imate šansu upoznati “ono pravo”.

NOVAC

Financijska situacija može se kratkotrajno pogoršati zbog nedavnih investicija. Nepovoljni period Vam je početak godine. Morate više pažnje posvetiti planiranju Vaših investicija.

Izbjegnite kalkulacije i špekulacije. Mogu Vas navesti na krivi put. Ako ikako možete izbjegnite bilo kakvo kreditno zaduživanje.

ODNOSI S DRUGIMA

Možete biti pesimistično raspoloženi ove godine. Vaša okolina će to primjetiti. Mislite pozitivno. Lav je borac i ne gubi lako nadu.

S djecom što je više moguće pokušajte zadržati diplomatske odnose.

Od rujna možete očekivati pozitivan utjecaj zvijezda. Možete doći u seksualna iskušenje. To je period kada bi mogli vidjeti “prilike” na više mjesta. Ako ste u braku ili vezi pazite što radite, jer Vam je ovaj period s druge strane jako nepovoljan na bračnom planu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će lavovima u 2018. godini biti dobro. Biti ćete kreativni i inspirirani. Pozitivna energija dolazi Vam od partnera. Vratite je.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): in.foto., nkancelj, anastima, morana31, lelakov@, Kikabudi, Ivana Pe, jelenavi, Katarina, trimgraf, Zrinka.r, kristina, ana.tasi, anitazd@, annmaryo, mia, marina.m, marinavu, matea.ba, alicia, hicaelen, natasa.d, ivica.mu, ivana.ba, jelena.p,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica