Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Ovan

Godišnji horoskop ovan: 2018. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #155

Godišnji horoskop 2018: Ovan. Godišnji horoskop ovan: 2018. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate.

Vaša maštanja morate usmjeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti naprijed te kako bi postizali ciljeve koje želite. Imati ćete osjećaj da je došlo vrijeme za vas te morate pronaći u sebi ono što istinski motivira vas i ljude oko sebe kako bi pronašli rješenje.

2018. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate. Napokon ćete biti u mogućnosti da prevladate ono što vas je dugo sputavalo.

POSAO

2018. godina savršena je za pronalaženje novih poslova. Vaš unutrašnji glas govori vam da krenete naprijed bez straha, jer čekaju vas lijepe stvari. Zato, krenite. Nemojte čekati. Vaša razmišljanja omogućiti će vam da razbistrite misli, da prestanete oklijevati te konačno prestanete gubiti vrijeme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Biti ćete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.

Budite oprezni kod donošenja odluka u ponudama koje vas očekuju prije travnja.

Dajte si vremena. Prespavajte svaku odluku. Nemojte svima vjerovati. Sve što želite i radite stavite u okvir realnosti. Ništa nije ostvarivo preko noći.

Period ljeta donosi vam uspjeh i ohrabrenje da radite dobro i da tako nastavite do kraja godine.

LJUBAV

Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle prošle godine, ova godina je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dvije godine. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Suočite partnera sa svojim željama i objasnite da nitko ne može stajati nikome na putu sreći. Ovo je vrijeme da izrazite apsolutno sve što osjećate, više nego ikada. Riješite probleme ako možete, ako ne…. Nikad neznate tko stoji iza ugla.

Za samce ovo je prilika da pronađu nekog tko će biti brižan, i od koga će dobiti samo lijepe stvari u životu uz obilje strasti.

Pazite što pričate. Budite onakvi kavi jeste. To će vašu ljubav dovesti na put koji priželjkujete. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas. Bajke su samo bajke i zato se tako zovu.

NOVAC

U 2018. godini imate dobre financijske prilike. Vaša intuicija omogučiti će vam da zaradite novac, sreća će vam biti naklonjena. Nemojte iskušavati sreću s vašim porivima za kupnju koja je nepotrebna. Novac je novac. U pozitivnom i negatvnom smislu. Pogotovo na početku godinu pripazite, obuzdajte se i bez nepotrebnog trošenja. Na taj način riješiti ćete se starih dugova. Nemojte stvarati nove.

Do kraja svibnja sve će se razbistriti i moći ćete vidjeti jeste li dobro radili na financijskom planu. Svibanj je dobro vrijeme da povećate svoju zaradu ili zatražite povišicu. Promijenite banku u ovom periodu ako niste zadovoljni sadašnjom.

Ako vam netko nešto duguje, tražite da vam vrati novac. To je vaš novac.

ODNOSI S DRUGIMA

Biti ćete inspirirani ako krenete u pregovore nakon travnja. Prije tog perioda zvijezde nisu na vašoj strani. Poštujte odluke zakona. Dugove i druga davanja po zakonu platite. Nemojte se “igrati sa zakonom”. Prije ili kasnije morati ćete se suočiti s istinom.

Nemojte da vas vodi emocionalna ranjivost, nemojte obećavati ono što nemožete ispuniti. Smijete reći NE. Sve što se traži od vas a znate da nemožete ostvariti, recite. Biti će vam lakše. I drugi će vas više poštivati nego ako ne ispunite ono što ste obećali.

ZDRAVLJE

U 2018. godini morate promijeniti svoj način života. Ovaj sada jako šteti vašem zdravlju. Enargija vam je, pogotovo na početku godine, niska. Emocionalno zdravlje morate podići na višu razinu. Pripazite na prehranu. Tako ćete se riješiti problema s probavnim sustavom.

Počnite vježbati. Vaše vrijeme dolazi od travnja. Osnažite svoje tijelo te će vam se i emocionalno zdravlje popraviti.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): hajdinad, anrt, Mala Pri, blankama, sanja.jz, atena5@n, martina., pamelapa, martinaj, dulovicd, danijela, dijanapo, dokujek@, tomislav, marija.m, akrapkat, andrea20, kkapovic, monika.m, nbiljan@, martina., LJILJA, strmeso@, jelena08, marina.m,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica