Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Rak

Godišnji horoskop rak: 2018. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #158

Godišnji horoskop 2018: Rak. Godišnji horoskop rak: 2018. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni.

2018. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Nitko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate što. To je osnova kako bi uspjeli i dokazali okolini da vrijedite. Ova je godina naročito pogodna da se promijenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.

Tipičan rak izrazito je osjetljiva, samozatajna i tajanstvena osoba. Rak može sakriti svoje osjećaje i sagraditi zid oko sebe, sve obaviti tajnom. Osobe rođene pod ovim znakom su, možda, previše emotivne i krhke te se često vraćuju u prošlost, gdje ih čekaju stare uspomene. Probudite se, kada otvorite vrata, čeka Vas novi svijet. Kakav? To Vi odlučujete. Ne gledajte druge, već sebe.

POSAO

U 2018. godini na poslovnom planu i karijeri, rakove čekaju neke zanimljive stvari. Može Vas obuzeti neka čudnovata neograničena energija i entuzijazam. Iskoristite to. Početak godine je povoljniji što se tiče pronalaženje boljih mogućnosti za napredovanje na poslu. U sredini godine možete očekivati intenzivan pritisak na poslu.

Sredina godine Vam je jako naklonjena i povoljna za investiranje i zarađivanje. Iskoristite pogotovo prvu polovicu godine na poslovnom planu, jer Vam je izuzetno naklonjena.

LJUBAV

Rakove u 2018. godini očekuju određeni problemi na ljubavnom planu, u odnosima sa supružnikom i djecom. Pogotovo pripazite u periodu od travnja do lipnja. Za one koji traže ljubav ili brak, pogotovo je povoljna polovica godine, pa sve do kraja godine.

NOVAC

Rakovima je općenito govoreći, financijski jako naklonjena 2018. godina. Pogotovo dobro razdoblje je sredina godina. Uložite novac u to vrijeme i zarada neće izostati.

Početak godine Vam je dobar za temeljitu pripremu koju možete realizirati kasnije.

ODNOSI S DRUGIMA

Odnosi rakova, unutar Vama bliskih ljudi, rodbine i prijatelja biti će dobri. Oko polovice godine može doći do nekih problema, ali će se oni riješiti. Ako istinski volite, onda to i pokažite. Nemojte biti samo pasivni promatrači koji čekaju. Načekati ćete se a na kraju nećete ništa dočekati. Pokrenite se.

ZDRAVLJE

Zdravlje rakova u 2018. godini biti će dobro i stabilno. Mogu se pojaviti prolazni problemi. Nemojte pasti u “depresiju” ako nakon novogodišnjih praznika i nekoliko uzbudljivih i sadržajnih mjeseci nastupi lagano zatišje. To je normalno.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Škorpion

©Salvadorova/www.shutterstock.com #162

Godišnji horoskop 2018: Škorpion. Godišnji horoskop škorpion: 2018. godina škorpionima na poslovnim i ljubavnom planu donosi pozitivne pomake. Prihod će Vam biti stabilan i dobar. Jedini nedostatak svim škorpionima je njihova preosjetljivost.

Godišnji horoskop 2018: Bik

©Salvadorova/www.shutterstock.com #156

Godišnji horoskop 2018: Bik. Godišnji horoskop bik: 2018. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.

Godišnji horoskop 2018: Ovan

©Salvadorova/www.shutterstock.com #155

Godišnji horoskop 2018: Ovan. Godišnji horoskop ovan: 2018. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): ivanab24, martin.g, ivana.ha, inga.pen, ivana230, darija.j, marijana, ivankovi, anita.od, marina.k, dragana., lekajval, ana.pavi, ema.lovr, matea.ba, raspovic, ivani.du, cvitabas, nikabebi, robdorot, marinka., suz.ham@, dubeslad, rnatali1, Beli Bel,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica