Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Škorpion

Godišnji horoskop škorpion: 2018. godina škorpionima na poslovnim i ljubavnom planu donosi pozitivne pomake. Prihod će Vam biti stabilan i dobar. Jedini nedostatak svim škorpionima je njihova preosjetljivost.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #162

Godišnji horoskop 2018: Škorpion. Godišnji horoskop škorpion: 2018. godina škorpionima na poslovnim i ljubavnom planu donosi pozitivne pomake. Prihod će Vam biti stabilan i dobar. Jedini nedostatak svim škorpionima je njihova preosjetljivost.

S 2018. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života.

Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.

POSAO

2018. godina škorpionima na poslovnim planu donosi pozitivne pomake u odnosu na proteklih nekoliko godina. Konačno. Poboljšanje na poslu možete očekivati u razdoblju od siječnja do travnja. Iskoristite to vrijeme najviše što možete.

U svibnju se počinje polako stabilizirati pozitivno razdoblje iz prvog kvartala 2018.

Biti ćete motivirani i inspirirani. Slušajte svoj unutrašnji glas. Ponekad ćete problem lakše riješiti ako poslušate svoje rješenje nego da koristite konvencionalno. Izbjegnite egoistične ispade na poslu i u razgovoru s kolegama i u razgovoru s nadređenima.

LJUBAV

Kao i na poslovnom planu, škorpionima je 2018. godina naklonjena i na ljubavnom planu. Odnosi s partnerom biti će odlični dok će djeca jednostavno obožavati svoje roditelje.

U drugoj polovici godini pripazite kako komunicirate s partnerom. Razgovorom možete sve riješiti.

NOVAC

Na novčanom planu škorpione očekuje dobra i pozitivna 2018. godina. Prihod će Vam biti stabilan i dobar.

Što će više godina odmicati, Vaši prihodi će rasti sukladno s Vašim uloženim trudom.

ODNOSI S DRUGIMA

Možete imati veliku podršku nadređenih na Vašem poslu. U periodu od lipnja do kolovoza pripazite kako komunicirate s prijateljima i partnerom. Izbjegnite svađe i sukobe pogotovo u tom periodu.

ZDRAVLJE

Jedini nedostatak svim škorpionima je njihova preosjetljivost na povremene i manje zdravstvene poteškoće koje se mogu pojaviti.

Pozitivno zdravstveno razdoblje za škorpione u 2018. godini je prva polovica godine, dok se u drugoj poloici godine mogu pojaviti problemi s probavnim sustavom.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): danijela, vlasta.u, Mirjana , marijana, jboljunc, mirela.n, Alex, kriskau@, branaa95, martinan, anamaria, barbara., krznaric, sanjatok, Vesna Si, irena_sk, commerci, monika.a, tonkamli, anja.sto, dikic01@, mexicoda, yv@dasf., vesligaj, ivanovic,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica