Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak

Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

©Salvadorova/www.shutterstock.com #165

Godišnji horoskop 2018: Vodenjak. Godišnji horoskop vodenjak: U 2018. vodenjaci će biti optimističniji nego inače. 2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete moćni, samouvjereni. Pronađite dobar ritam i umjerenost.

U 2018. biti ćete optimističniji nego inače ali istovremeno dosta “kruti”. Prošli ste mnogo problema i faza proteklih godina te se osjećate da trebate zavladati situacijom. Iz iskustva izvucite najbolje zaključke koji vam mogu pomoći kako bi krenuli pravim putem. Prijatelji će biti na vašoj strani te imate potrebu da se još više zbližite s onima koji dijele vaše ideje.

POSAO

2018. godina vodenjacima donosi zadovoljstvo na poslovnom planu. Biti ćete “moćni” i samouvjereni. Samo naprijed. Imate veliku priliku da pronađete najbolju moguću podršku za Vaš posao.

S druge strane, nemojte nikoga prisiljavati na nešto što ne želi ili ne može. Svatko ima neke svoje razloge. Svaka istina ima dvije strene.

Započnite nove poslove ili projekte ali nemojte biti suviše nestrpljivi.

LJUBAV

Na ljubavnom planu vodenjaci u 2018. godini imati će dobar period. Ljubav će Vam se razvjati baš u onom pravcu kako Vi to želite.

Vaši instikti biti će ispravni te ste na dobrom putu da ostvarite sve što ste sanjali i željeli.

Ponekad možete iznenaditi sami sebe, koliko su duboki i filozofski neki razlozi i odluke u ljubavi.

NOVAC

Vodenjaci će u 2018. godini moći puno naučiti o novcu i financijama. Greške koje ćete učiniti natjerati će Vas da analizirate učinjeno. Na taj način moći ćete s puno optimizma krenuti dalje.

Tijekom prve polovice 2018. godine pokušajte se suzdržati od nekontrolirane potrošnje. To je jedini način da zadržiti svoju financijsku neovisnost.

ODNOSI S DRUGIMA

2018. godina vodenjacima donosi pozitivne odnose s drugim ljudima u svim aspektima života. Budite oprezni ako želite promijeniti svoj dosadašnji način komunikacije. To Vas možda može ojačati ali će Vam donijeti i neke emocionalne probleme.

Izrazite svoju kreativnost. Tako ćete se fokusirati na sebe a Vaša okolina će se tome prilagoditi.

ZDRAVLJE

Zdravlje vodenjaka 2018. godine donosi optimizam za ostala područja života. Sretni ste i zadovoljni što Vas “tjera” da krenete u nove aktivnosti.

Pronađite dobar ritam i umjerenost. Energija Vam je visoka tako da lako možete prijeći svoju granicu što Vam može donijeti zdravstvene probleme. Slušajte svoj unutrašnji glas.

{if segment_3 == 'hvala'}

Hvala ti na komentaru.

Drago nam je si podjelila svoje mišljenje.

{if segment_3 == 'hvala-prijava'}

Sve je u redu!

Sada si prijavljena i možeš komentirati. Klikni ovdje i komentiraj.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Godišnji horoskop 2018: Riba

©Salvadorova/www.shutterstock.com #166

Godišnji horoskop 2018: Riba. Godišnji horoskop riba: 2018. godina donosi ribama nekoliko prilika pogotovo na poslovnom planu. Iskažite se onako kakvi ste zaista, nemojte glumiti. Puno stvari, ako ne gotovo sve, moguće je riješti diplomatskim putem.

Godišnji horoskop 2018: Jarac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #164

Godišnji horoskop 2018: Jarac. Godišnji horoskop jarac: 2018. godina jarčevima na poslovnim planu donosi potpuni uspjeh. Odnosi s djecom biti će jako dobri. Budite oprezni kada je Vaše zdravlje u pitanju kao što svaki jarac uvijek i je.

Godišnji horoskop 2018: Strijelac

©Salvadorova/www.shutterstock.com #167

Godišnji horoskop 2018: Strijelac. Godišnji horoskop strijelac: 2018. godina strijelcima donosi novo svijetlo na putu koje niste imali u proteklom periodu. Možete doći u priliku da uspijete na poslovnom planu na nelegalan način. Kontrolirajte krv.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Članovi zajednice (1411 članova): Fioreta , Amira Hu, zeljkasa, antonija, mbalenta, jopa.ft@, suziivan, antonija, marina.c, alexandr, kudlekiv, ivana.ma, ivana.cr, tralic.d, toni.voj, Ana Mari, nkperic1, ivancica, Josipa , andelamu, Estif Ra, branka.j, pirc.riz, sabi.brn, nedeljka,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica