Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Makeup

Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled. Kozmetički trendovi i testovi kozmetičkih proizvoda, upute i najnoviji savjeti za šminkanje, njegu noktiju, lica i tijela u 2018.

©JAYANNPO/www.shutterstock.com #136

Koje četkice za Make Up kupiti?. Za kvalitetno nanošenje make up-a potrebno je odabrati četkice za nanošenje podloge, pudera, rumenila, sjenila i na kraju sjajila i ruža. Step Factor savjetuje koje četkice odabrati da bi dobila učinak koji želiš.

Pastelne oči

©Seprimor/www.shutterstock.com #135

Pastelne oči. Make Up: Prirodan Look pastelnih boja, od žute do zelene pa sve do ljubičaste nijanse sjenila na tvojim kapcima biti će moderan i neponovljiv. Step Factor savjetuje kako da pronađeš svoju pravu kombinaciju.

Mali trik za veći pogled

©One bird/www.shutterstock.com #134

Mali trik za veći pogled. Make Up: Kako male oči učiniti većima, a pritom imati i zavodljiviji pogled koji obara sa nogu. Pomoću malih trikova otkrij i ti božicu u sebi.

Njegujte svoje trepavice

©Nina Buday/www.shutterstock.com #133

Njegujte svoje trepavice. Njega trepavica: Dovoljno je prekriti oči natopljenim vaticama bademovim uljem na nekoliko minuta i učinili ste mnogo.

Novi look očiju za pamćenje

©Seprimor/www.shutterstock.com #132

Novi look očiju za pamćenje. Plavi eyeliner na kapcima sa nude ružem na usnama, jedan neponovljiv Look koji predstavlja savršeni Make Up za pamćenje.

Trend sjenila

©Demidenko/www.shutterstock.com #131

Trend sjenila. U trendu su i plava sjenila i to tamnijih tonova plave, mornarsko plava pa sve do puder plave nijanse. Ako se ne osjećate dobro sa plavim sjenilom, nanesite ljubičasto, naročito će lijepo stajati zelenim očima.

Tajna dobrog Make Up-a

©AlexSutula/www.shutterstock.com #130

Tajna dobrog Make Up-a. Njegovana koža, odgovarajuća boja korektora, dobra podloga, kvalitetno sjenilo i vrhunska maskara kao i ruž koji pristaje uz garderobu, samo su neki od preduvjeta i tajni dobrog Make Up-a.

Estetski zahvat za lijepši Smokey Eyes

©Tata Mamai/www.shutterstock.com #71

Estetski zahvat za lijepši Smokey Eyes. Estetski zahvat zatezanja očnih kapaka i otklanjanja podočnjaka, mali je estetski zahvat, ali jako koristan i vrlo učinkovit.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Samo uz taj osjećaj moći ćeš biti i lijepa.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): zeljka.p, marinela, diana_an, anaturka, ivanovic, niko.pav, b_lonjak, ana.jova, nbiljan@, zeljko.z, mandica., inah@hot, mery-006, Irena Ci, roberta1, belcicsn, anton.ba, sanja.st, jelena.l, markomrk, Ranka Mi, rosancic, Aleksand, ivanahor, renata.b,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica