Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Njega tijela, lica i kože

Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Kozmetički trendovi i testovi kozmetičkih proizvoda, upute i najnoviji savjeti za šminkanje, njegu noktiju, lica i tijela u 2018.

©Pikoso.kz/www.shutterstock.com #98

Osnažite svoje tijelo detoksikacijom. Detoksikacija organizma je proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina ili otrova u tijelu i postizanje dobrog osjećaja lakoće tijela i pokreta, pozitivne slike o sebi i naravno zdravlja.

Vitamini i koža

©Poznyakov/www.shutterstock.com #94

Vitamini i koža . Kako vitaminima A, E, K, C i B nahraniti kožu, vratiti joj potrebnu elastičnost, detoksikaciju i čvrstoću, te pomoći kod zacijeljivanja ožiljaka savjetuje Step Factor.

Kako pravilno očistiti svoju kožu lica?

©Subbotina Anna/www.shutterstock.com #93

Kako pravilno očistiti svoju kožu lica?. Pravilno čišćenje kože lica dobar je preduvjet za svjež i mladenački izgled, ali kako znati da to pravilno činiš savjetuje ti Step Factor.

Kako su nastali parfemi?

©Svittlana/www.shutterstock.com #92

Kako su nastali parfemi?. Najveći uspjeh su mirisi postigli već u 17.stoljeću. Upotreba mirisa je narasla i pojavljivali su se novi i novi proizvođači mirisa. Sud Luja XV. se čak i nazivao parfemirani sud zbog upotrebe mirisa, koje su svakodnevno nanosili na kožu.

Njega nogu: kraljevska stopala

©Yuriy Maksymiv/www.shutterstock.com #91

Njega nogu: kraljevska stopala. Razmazi svoja stopala kraljsvskom pedikurom, jer samo na taj način možeš svoja stopala pripremiti na daljne duge korake.

Naše lijepe i mladenačke ruke

©Africa Studio/www.shutterstock.com #90

Naše lijepe i mladenačke ruke. Da bi ti tvoje ruke uzvratile osmjehom, njeguj ih i pruži im svakako više pažnje jer to tvoje ruke u svakom slučaju zaslužuju.

Kupka za tijelo: Kleopatra je znala kako

©Ingridsl/www.shutterstock.com #89

Kupka za tijelo: Kleopatra je znala kako. Za aromatiziranu mliječnu kupku pripremite aromatično ulje od limuna, dvije litre sirutke ili mlijeka te ih pomiješajte sa vodom za kupanje. Kupka djeluje revitalizirajuće na tijelo, ali i na dušu.

Maska protiv proširenih pora

©Valua Vitaly/www.shutterstock.com #88

Maska protiv proširenih pora. Proširene pore uzrokuju nečistu kožu koja može ponovno zablistati jednostavnom maskom i namirnicama iz hladnjaka.

Maska protiv bora

Maska protiv bora. Sitne bore oko područja očiju ili krupnije na području čela lako možeš ublažiti maskom protiv bora na bazi maslinovog ulja i jajeta.

Maska za masnu kožu

©Irina Bg/www.shutterstock.com #86

Maska za masnu kožu. Recept za masku protiv vidljivo masnije kože nudi ti Step Factor.

Maska od meda i kravljeg sira

©Valua Vitaly/www.shutterstock.com #85

Maska od meda i kravljeg sira. Uradi sama: Kvalitetna i domaća maska za lice od meda i kravljeg sira za bolju prokrvljenost kože.

Bakini recepti za lijepo i njegovano lice

©Poznyakov /www.shutterstock.com #84

Bakini recepti za lijepo i njegovano lice. Stare bakine savjete za mladenački izgled i lijepu zdravu kožu uz pomoć jednostavnih namirnica poput limuna i kravljeg sira donosi ti Step Factor.

Prirodno ulje od bršljana protiv celulita

©Tinatin/www.shutterstock.com #83

Prirodno ulje od bršljana protiv celulita. Prirodnim uljem od bršljana riješi se svojih celulitom zahvaćenih područja.

Prirodom protiv celulita: Čajevi protiv celulita

©slawomir.gawryluk/www.shutterstock.com #82

Prirodom protiv celulita: Čajevi protiv celulita. Čajevi kao osvježenje ili kao lijek, piti ga je izuzetno zdravo , ali kako odabrati odgovarajući čaj za problem celulita.

Hranom protiv celulita

©pixelliebe /www.shutterstock.com #75

Hranom protiv celulita . Kako se pravilno hraniti, poboljšati opće stanje organizma i ujedno se riješiti celulita uz male korake napraviti nešto veliko, savjetuje ti Step Factor.

Lijepe noge bez celulita

©Maria Svetlychnaja /www.shutterstock.com #74

Lijepe noge bez celulita. Aquajogging, aquaaerobik, plivanje ili tracking, pronađi svoj idealan način u borbi protiv celulita, uz puno zabave mozeš imati lijepe noge bez celulita.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Samo uz taj osjećaj moći ćeš biti i lijepa.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): Mujo-Sam, katarina, sanda.su, matildam, anaturka, scvitkov, kristija, Brigita , melanie., mgojsic@, dajanavo, marijana, Iva, ivanka.k, Mare.del, pamela.m, marijana, zizi0606, tina.sim, Ines Ip , mblace@n, matea.br, ivan.sec, modrusan, strmeso@,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica