Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Nokti

Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima. Kozmetički trendovi i testovi kozmetičkih proizvoda, upute i najnoviji savjeti za šminkanje, njegu noktiju, lica i tijela u 2018.

{if '1' != '1'}

Vitamini i minerali dragi noktima

©Daria_Cherry /www.shutterstock.com #147

Vitamini i minerali dragi noktima. Lijepi i njegovani nokti preduvijet su njegovanog i modernog izgleda, ali što se nalazi ispod površine i jesu li zaista takvi kakvima djeluju?

{if '1' == '1' OR '1' == '4' OR '1' == '7' OR '1' == '10' OR '1' == '13'}
{if '1' == '2' OR '1' == '5' OR '1' == '8' OR '1' == '11' OR '1' == '14'}
{if '1' == '3' OR '1' == '6' OR '1' == '9' OR '1' == '12' OR '1' == '15'}
{if '2' != '1'}

Moderni lakovi za nokte

©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Moderni lakovi za nokte. Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

{if '2' == '1' OR '2' == '4' OR '2' == '7' OR '2' == '10' OR '2' == '13'}
{if '2' == '2' OR '2' == '5' OR '2' == '8' OR '2' == '11' OR '2' == '14'}
{if '2' == '3' OR '2' == '6' OR '2' == '9' OR '2' == '12' OR '2' == '15'}
{if '3' != '1'}

Hranite svoje nokte

©Vera Kandybovich/www.shutterstock.com #97

Hranite svoje nokte. Njegovani nokti trebaju unos kalcija u organizam kao i dovoljno proteina i minerala koji brinu o izgradnji noktiju. To su sumpor, željezo, silicij, zink te esencijalne masne kiseline i vitamini A, D i E. Hraniš li ti svoje nokte pravilno?

{if '3' == '1' OR '3' == '4' OR '3' == '7' OR '3' == '10' OR '3' == '13'}
{if '3' == '2' OR '3' == '5' OR '3' == '8' OR '3' == '11' OR '3' == '14'}
{if '3' == '3' OR '3' == '6' OR '3' == '9' OR '3' == '12' OR '3' == '15'}
{if '4' != '1'}

Grizite jabuku umjesto noktiju

©Honchar Roman/www.shutterstock.com #96

Grizite jabuku umjesto noktiju. Kako prestati gristi nokte? Jednostavno, sa tri učinkovita koraka Step Factor te savjetuje da svoju neugodnu naviku pretvoriš u povijest.

{if '4' == '1' OR '4' == '4' OR '4' == '7' OR '4' == '10' OR '4' == '13'}
{if '4' == '2' OR '4' == '5' OR '4' == '8' OR '4' == '11' OR '4' == '14'}
{if '4' == '3' OR '4' == '6' OR '4' == '9' OR '4' == '12' OR '4' == '15'}
{if '5' != '1'}

Lijepi nokti: Osigurajte se samopouzdanjem

©Honchar Roman/www.shutterstock.com #95

Lijepi nokti: Osigurajte se samopouzdanjem. Savjeti kako svojim noktima podariti besprijekoran izgled, sačuvati zdravlje i sjaj nokta te sačuvati zdravlje kožice oko noktiju.

{if '5' == '1' OR '5' == '4' OR '5' == '7' OR '5' == '10' OR '5' == '13'}
{if '5' == '2' OR '5' == '5' OR '5' == '8' OR '5' == '11' OR '5' == '14'}
{if '5' == '3' OR '5' == '6' OR '5' == '9' OR '5' == '12' OR '5' == '15'}
Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Samo uz taj osjećaj moći ćeš biti i lijepa.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): bs2ggyfh, nina.dud, karmela., njegovan, ika.kus@, matea.ba, npoljak5, sandra.s, mia, jkanjuga, ivkapavl, paulajuk, Nevena , alexandr, maja.poz, vito.man, jadranka, sinjskem, marina.m, antonijo, Anita Tr, zeljka.m, paraciva, bozica@t, andrea20,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica