Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Koje četkice za Make Up kupiti?

Za kvalitetno nanošenje make up-a potrebno je odabrati četkice za nanošenje podloge, pudera, rumenila, sjenila i na kraju sjajila i ruža. Step Factor savjetuje koje četkice odabrati da bi dobila učinak koji želiš.

©JAYANNPO/www.shutterstock.com #136

Koje četkice za Make Up kupiti?. Za kvalitetno nanošenje make up-a potrebno je odabrati četkice za nanošenje podloge, pudera, rumenila, sjenila i na kraju sjajila i ruža. Step Factor savjetuje koje četkice odabrati da bi dobila učinak koji želiš.

Prilikom zavirivanja u toaletne torbice koje nerijetko svojom veličinom i debljinom jedva stanu u ženske torbe, možemo pronaći puno nepotrebnih predmeta, od olovaka za oči koje ne koristima već mjesecima, do ruževa i sjajila koje smo preplatili pa ih imamo potrebu još malo čuvati, do četkica za nanošenje pudera i rumenila koje je vrlo teško ugurati među hrpu šminke.

Prilikom pospremanja kozmetičke torbice bacite sve što ne koristite, ostavite samo ono što vam zaista treba, a što se četkica tiče kupite samo one koje će vam zaista i koristiti, ostale pospremite na neko drugo mjesto ili jednostavno bacite.

Donosimo vam 6 osnovnih četkica za make - up koje je potrebno imati za kvalitetno i ravnomjerno nanošenje šminke.

1. Velika četka za nanošenje podloge

2. Velika četka za nanošenje pudera u prahu

3. Velika četka za nanošenje rumenila

4. Četka za nanošenje sjenila za oči

5. Mala četkica za nanošenje eye - linera ili olovke za oči

6. Mala četkica za naonošenje ruža ili sjajila za usne

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Vatrena frizura: Izaberi crvenu kosu sa zavodljivim pogledom

©Valua Vitaly/www.shutterstock.com #191

Vatrena frizura: Izaberi crvenu kosu sa zavodljivim pogledom. Crvena kosa i frizure pobuđuju vatru u muškoj glavi.

Pastelne oči

©Seprimor/www.shutterstock.com #135

Pastelne oči. Make Up: Prirodan Look pastelnih boja, od žute do zelene pa sve do ljubičaste nijanse sjenila na tvojim kapcima biti će moderan i neponovljiv. Step Factor savjetuje kako da pronađeš svoju pravu kombinaciju.

Mali trik za veći pogled

©One bird/www.shutterstock.com #134

Mali trik za veći pogled. Make Up: Kako male oči učiniti većima, a pritom imati i zavodljiviji pogled koji obara sa nogu. Pomoću malih trikova otkrij i ti božicu u sebi.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Članovi zajednice (1411 članova): ihudina@, muskardi, Svetlana, mkava@me, ninic.mi, Filip Gr, janatali, marija_z, bdmajdak, rahela.j, Shibuya8, zidic.ir, asagovac, anci_azi, dm-pasca, ivuskara, mklobuca, mirela.p, marinadu, iva1002@, kristina, x_edi_dy, rumenalu, Mirsada , little-s,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica