Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Moderni lakovi za nokte

Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Moderni lakovi za nokte. Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

Moderni lakovi za nokte obuhvaćaju ne samo igru sa osobnim stilom ili prilikom nego prate igru vrhunskog dizajna i kreativnosti.
Step Factor donosi ti samo neke od najljepših primjera. Ostalo je na tebi.

U prošlim vremenima lakiranje noktiju bilo je svedeno na nanošenje intenzivnih i jakih boja, a lakovi su bili dugotrajni i nisu pružali posebnu dodatnu zaštitu.

U današnje vrijeme situacija je nešto drugačija. Kvalitetna manikura sadržava nanošenje baze, formule za jačanje noktiju, sastojaka za ubrzan rast i na kraju nanošenje boje sa završnim slojem.

Kvaliteta današnjih lakova očituje se u kompleksnosti navedenih sastojaka te u praktičnosti jer sve potrebno možemo pronači u jednoj bočici.

Osluškujući naše zahtjeve stručnjaci su napravili lakove čija je tekstura bogata kalcijem i mineralima koji potiču rast noktiju, proteine bisera koji popunjavaju neravnine i čine ih glatkim i sastojke iz morskih algi koje daju sjajan finiš.

Tehnologija kozmetičkih proizvoda je napredovala i u drugom pravcu. Tako se nekada podrazumijevalo da za intenzivniju boju moramo nanijeti nekoliko slojeva laka i to iz više poteza. Četkice za nanošenje, koje se danas koriste,  napravljene su tako da u samo jednom potezu možete namazati cijeli nokat. Bogatstvom teksture osiguran je zanosan izgled i zagarantirana postojanost.

©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

Moderni lakovi za nokte obuhvaćaju ne samo igru sa osobnim stilom ili prilikom nego prate igru vrhunskog dizajna i kreativnosti.
Step Factor donosi ti samo neke od najljepših primjera. Ostalo je na tebi.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): nivesraj, irena.re, jadranka, sanja.ka, jelena.e, damirmar, thrzenja, Lejla Zl, mavrica2, isabinaa, ivana.bo, Marina B, josipa.l, patricij, nina.col, Anica Ka, ivana.st, tomislav, dajanalu, natama39, marijana, anrt, zorlovic, branka.k, Theapaza,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica