Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Moderni lakovi za nokte

Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Moderni lakovi za nokte. Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

Moderni lakovi za nokte obuhvaćaju ne samo igru sa osobnim stilom ili prilikom nego prate igru vrhunskog dizajna i kreativnosti.
Step Factor donosi ti samo neke od najljepših primjera. Ostalo je na tebi.

U prošlim vremenima lakiranje noktiju bilo je svedeno na nanošenje intenzivnih i jakih boja, a lakovi su bili dugotrajni i nisu pružali posebnu dodatnu zaštitu.

U današnje vrijeme situacija je nešto drugačija. Kvalitetna manikura sadržava nanošenje baze, formule za jačanje noktiju, sastojaka za ubrzan rast i na kraju nanošenje boje sa završnim slojem.

Kvaliteta današnjih lakova očituje se u kompleksnosti navedenih sastojaka te u praktičnosti jer sve potrebno možemo pronači u jednoj bočici.

Osluškujući naše zahtjeve stručnjaci su napravili lakove čija je tekstura bogata kalcijem i mineralima koji potiču rast noktiju, proteine bisera koji popunjavaju neravnine i čine ih glatkim i sastojke iz morskih algi koje daju sjajan finiš.

Tehnologija kozmetičkih proizvoda je napredovala i u drugom pravcu. Tako se nekada podrazumijevalo da za intenzivniju boju moramo nanijeti nekoliko slojeva laka i to iz više poteza. Četkice za nanošenje, koje se danas koriste,  napravljene su tako da u samo jednom potezu možete namazati cijeli nokat. Bogatstvom teksture osiguran je zanosan izgled i zagarantirana postojanost.

©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

Moderni lakovi za nokte obuhvaćaju ne samo igru sa osobnim stilom ili prilikom nego prate igru vrhunskog dizajna i kreativnosti.
Step Factor donosi ti samo neke od najljepših primjera. Ostalo je na tebi.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): map.zele, marijana, snjezana, a1@adria, pokalo@n, anaturka, nora66@h, silvija4, dkovacek, Mira Del, paulinaz, ines.fab, dani.fel, markomar, jelena.m, Admira G, maja.dra, novosel., matea.dr, Larissa , ivan.gor, marty.ra, Svetlana, milan.me, titka06@,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica