Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Wiesn, Dirndl, Tracht, O'zapft is: Oktoberfest frizura uz tradicionalni Dirndl jednostavno ne smije izostati.

Frizura broj 1. Dirndl frizure: Oktoberfest je festival modernih frizura sa pletenicama

©Lena Wurm /www.shuterstock.com #1

Wiesn, Dirndl, Tracht, O'zapft is: Oktoberfest frizura uz tradicionalni Dirndl jednostavno ne smije izostati. Dirndl frizure: Oktoberfest je festival modernih frizura sa pletenicama.

Slika broj 1. Slika: Wiesn, Dirndl, Tracht, O'zapft is: Oktoberfest frizura uz tradicionalni Dirndl jednostavno ne smije izostati.... objavljena je u članku Dirndl frizure: Oktoberfest je festival modernih frizura sa pletenicama.

Ali što je uopće Wiesn, Dirndl, Tracht i na kraju Oktoberfest?
Kakav je to "bojni poklič" O'zapft is ili još bolje O'zapft isch?
I na kraju, ili na početku, kako treba jedna savršena, tradicionalna, Dirndl frizura ili frizura za Oktoberfest uopće izgledati?

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #7

Duga plava kosa s pletenicom uvijenom oko glave i savršenim Make Up-om za posjet Oktoberfest-u.
©Maria Svetlychnaja/www.shutterstock.com #7

Duga plava kosa s pletenicom uvijenom oko glave i savršenim Make Up-om za posjet Oktoberfest-u.

Znate li da je jedan od najkopiranijih, najčešće ponavljanih narodnih zabava i festivala upravo Festival o kojem pišemo. Od Kine gdje kopiraju cijela austrijska sela, recepte i moderne frizure pa do afričkih zemalja, Oktoberfest je praktički prisutan u svim dijelovima svijeta

Gdje, kako i kada je počeo festival na kojem se svake godine može vidjeti između 5 i 7 miliona glava i frizura, te popije isto toliko milona litara pive?

Ne. Kralj Ludvig I. sa frizurom modernom za svoje vrijeme, ako pogledate sliku Josepha Karl Stielera vidjeti ćete kakve je loknice imao, nije došao na ideju da okruni svoju ljubav prema princezi Therese od Sachsen-Hildburghausena velikom feštom, već je to bio kao što obično biva, jedan običan vojnik, oficir, koji je predložio u čast njihove ljubavi i vjenčanja konjsku utrku na jednoj običnoj livadi na rubu grada. Tako je u čast kraljevskom paru koji je rekao sudbonosno da 12. listopada 1810. godine održan prvi Oktoberfest 5 dana kasnije. Od tog datuma, 17. 10. 1810. godine, uz nekoliko se pauzi Oktoberfest održava svake godine. Livada je preuzela ime od tadašnje princeze Tereze, koja je udajom postala kraljica, i postala najpopularnija livada na svijetu. Terezina livada ili Theresienwiese u Münchenu.

Dirndl frizure: Oktoberfest je festival modernih frizura sa pletenicama

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): v-i-k-i_, budimirk, igor.nas, mklobuca, Marija V, marija.b, dianadom, patricij, bmatose@, dannijel, ivanasub, tonkamli, scvitkov, mdevcic8, danielap, branka.j, Dijana B, josipaa1, Marijana, brankog0, nikolina, mihael.s, maya.nov, kristina, sandra_c,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica