Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Koja frizura će ti najbolje pristajati ovisi uvelike o obliku tvoga lica.

Frizura broj 553. Kako odabrati savršenu frizuru: Pronađi svoju idelanu frizuru prema obliku svoga lica

©Subbotina Anna/www.shutterstock.com #553

Koja frizura će ti najbolje pristajati ovisi uvelike o obliku tvoga lica. Kako odabrati savršenu frizuru: Pronađi svoju idelanu frizuru prema obliku svoga lica.

Slika broj 553. Slika: Koja frizura će ti najbolje pristajati ovisi uvelike o obliku tvoga lica.... objavljena je u članku Kako odabrati savršenu frizuru: Pronađi svoju idelanu frizuru prema obliku svoga lica.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Svaka od nas stoji s vremena na vrijeme ispred ogledala s pitanjem kako se ošišati te kakva bi slijedeća frizura mogla izgledati. Ali još češće od prvog pitanja je slijedeće: Kako bi mi takva frizura stajala?

Većina neće pronaći odgovarajući odgovor na svoje pitanje ali to nije toliko teško i nije nikakva filozofija. Pogledaj zato naših 9 savjeta i koje će frizure pristajati baš tvom obliku lica.

Prije nego što uopće krenemo sa savjetima za izbor frizura za svaki pojedini oblik lica, trebali bismo i utvrditi kakav oblik lica imamo. Ali kako to utvrditi i otkriti? Ovako:

  • Počešljaj kosu tako da preko tvog lica ne pada ni jedna vlas kose. Najbolje, veži kosu u rep.
  • Stani ispred ogledala s dovoljno svijetla i pogledaj oblik svog lica te ga usporedi s opisima ispod.

Kako odabrati savršenu frizuru: Pronađi svoju idelanu frizuru prema obliku svoga lica

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): Amira Hu, Brigita , tiniti11, tina1sav, Romana V, helena.s, vucenik., andrea20, mihaelak, matildam, ivanaper, tinaklar, danijela, majer.ma, kata.sur, mirna.va, jambra03, eik@kr.t, anci_azi, leanne00, dolores., crnkovic, mudrohan, marija.b, dubeslad,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica