Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose.

Frizura broj 203. Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom

©conrado/www.shutterstock.com #203

Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose. Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom.

Slika broj 203. Slika: Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose.... objavljena je u članku Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Bogata frizura s puno volumena dati će njegovanoj kosi dodatnu ljepotu i samu kosi staviti u prvi plan. Tapirana frizura za dugu kosu pogotovo prekrasno izgleda u jesenjim bojama za kosu kao npr. boji kestena. Vrlo moderno i u trendu.

Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): strmeso@, trimgraf, Filip Gr, Maja Bil, zoran.st, mery-006, marina.k, jakupovi, lzjuric@, Josipa R, melita.g, matea.dr, emavrani, Tića, dolores., Slobodan, branka.j, vally198, kristina, mama, anton.ba, milenail, majaseli, drempeti, katarina,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica