Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose.

Frizura broj 203. Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom

©conrado/www.shutterstock.com #203

Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose. Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom.

Slika broj 203. Slika: Uz pomoć češlja za tapiranje možeš svojoj kosi dati dodatan volumen tako da je tapiraš, i to pramen po pramen suprotno od rasta kose.... objavljena je u članku Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Bogata frizura s puno volumena dati će njegovanoj kosi dodatnu ljepotu i samu kosi staviti u prvi plan. Tapirana frizura za dugu kosu pogotovo prekrasno izgleda u jesenjim bojama za kosu kao npr. boji kestena. Vrlo moderno i u trendu.

Trend za dugu kosu: Frizura s velikim volumenom

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): emavrani, ninic.mi, Vesna Ta, kristian, Rosana N, Aida Kon, dajasmok, nina.dud, ferdic.b, krivic.d, matija.m, helena.s, mirjana., vally198, nikolina, vido-vic, nikabebi, jelenaa., jelena.k, Ibolja K, neven.st, agm.spli, paraciva, graheksa, dd12122@,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica