Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Frizure za dugu kosu

Za puno je žena duga kosa neostvaren san. Neostvaren san o dugoj frizuri bilo s pletenicama ili loknama. Neostvaren san zato što ili nemamo strpljenja ili se bojimo naše nove slike i promjene u izgledu. Bilo da već imaš dugu kosu ili čekaš da ti kosa naraste na željenu dužinu, pogledaj Step Factor novosti u svijetu frizura za dugu kosu. Frizure za dugu kosu. Trendovi i slike za 2018.

©Gomeniuk Oleksandr/www.shutterstock.com #540

Razdjeljak: Trend i moderna frizura za dugu ravnu kosu. Frizure s razdjeljkom ne izlaze iz trenda bez obzira na godišnje doba i dužinu tvoje kose.

Duge frizure: Tapirati kosu je lako

©KOBRIN PHOTO/www.shutterstock.com #539

Duge frizure: Tapirati kosu je lako. Lijepoj dugoj kosi lako je tapiranjem povećati volumen za prekrasnu i punu dugu frizuru.

Jesenje boje za kosu: Pastelni pramenovi

©Marko Marcello/www.shutterstock.com #533

Jesenje boje za kosu: Pastelni pramenovi. Smeđi pramenovi na osnovnu pastelnu boju za kosu pokloniti će ti divne jesenje boje i prekrasnu frizuru za dugu kosu.

Trend frizure: Top 10 najljepših frizura za dugu kosu 2018

©kiuikson/www.shutterstock.com #440

Trend frizure: Top 10 najljepših frizura za dugu kosu 2018. Dobra frizura govori više od riječi, voliš li kombinaciju ombrea i bayalagea ovo je idealna frizura za tebe.

Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu

©KOBRIN PHOTO/www.shutterstock.com #382

Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Prekrasna pletenica uz glavu sa zlatnim Make Up-om. Budi i ti u trendu.

Ljetna Party-Look frizura

©Dari Ya/www.shutterstock.com #200

Ljetna Party-Look frizura. Duga smeđa kovrčava frizura savršeno se uklapa u ljetni party štimung, sunce, more i šarene balone.

5 bakinih savjeta za tupiranje kose i povećanje volumena

©Nadya Korobkova/www.shutterstock.com #181

5 bakinih savjeta za tupiranje kose i povećanje volumena. Bakini savjeti za tupiranu frizuru: Tvoja baka sigurna zna odgovor na pitanje kako se kosa pravilno tupira.

Frizure za dugu kosu: Spas za ispucale vrhove

©Pandorabox/www.shutterstock.com #64

Frizure za dugu kosu: Spas za ispucale vrhove. Top moderna frizura nije moguća kada ispucali vrhovi vrište i upozoravaju kako se kosa osjeća.

Top frizure: Konjski rep je savršen, ženstven i jedinstven

©Oleg Gekman/www.shutterstock.com #46

Top frizure: Konjski rep je savršen, ženstven i jedinstven. Konjski rep možeš nositi visoko podignut ili nisko spušten, obogaćen malom pletenicom sa strane ili uz malo vježbanja napraviti majstorsko djelo, frizuru na kojem će ti drugi zavidjeti.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Frizure za kratku kosu. Postoji puno mogoćnosti kako žena može oblikovati svoju kratku kosu u neodoljivu frizuru. Ipak, pronaći onu pravu frizuru za kratku kosu nikada nije bilo jednostavno. Pokušaj s našim slikama, prijedlozima i savjetima pronaći svoju idealnu frizuru za kratku kosu. Kratka kosa ili frizura omiljena je kod mnogih žena iz jednostavnog razloga što zahtijeva manje njege i lakša je za oblikovanje. Žene s kratkom kosom imaju je mogućnost brže oblikovati u željenu frizuru. One kažu da je kratka frizura puno paktičnija za stiliranje i oblikovanje a opet izgleda atraktivno. Ipak moramo upozoriti da poneki muškarci (ili žene) nikako ne vole žene koje imaju kratku kosu i nose kratku frizuru.
Frizure za poludugu kosu. Koja dužina kose je definirana kao poluduga, pitanje je i tema razgovora žena kada razgovaraju o poludigim frizurama. Koji je faktor koji odlučuje dali je to dužina ispod razine uha, do ruba ramena ili nekoliko centimetara ispod razine ramena? Step Factor donosi ti puno novih slika frizura za poludugu kosu a na tebi je da napraviš tvoj korak te da ih pogledaš i pokušaš pronaći odgovor na pitanje. Nemoj zaboraviti da za savršenu frizuru moraž svoju poludugu kosu redovito i pravilno njegovati.
Frizure za dugu kosu. Za puno je žena duga kosa neostvaren san. Neostvaren san o dugoj frizuri bilo s pletenicama ili loknama. Neostvaren san zato što ili nemamo strpljenja ili se bojimo naše nove slike i promjene u izgledu. Bilo da već imaš dugu kosu ili čekaš da ti kosa naraste na željenu dužinu, pogledaj Step Factor novosti u svijetu frizura za dugu kosu. Za žene koje imaju dugu kosu i nose dugu frizuru jedna je od velikih briga, kako sačuvati i zaštiti svoj dugi dragulj. Pogotovo opasan za dugu kosu je fen. Zato zaštiti svoju dugu frizuru i njeguj redovito svoju kosu preparatima za njegu duge kose.
Frizure za obojenu kosu. Farbanje ili bojanje kose danas je gotovo neizostavno. Rijetko koja žena od nas ne boja svoju kosu a sve kako bi bila u trendu i imalu frizuru u sebi idealnoj boji kose. Slike koje vidimo ako pogledamo u centre mode, Pariz, Milano, London ili New York, govore nam da su frizure za obojenu kosu postale manje lude, kričave i divlje dok više elegantne i decentne. Ako imamo prilike pogledati na ulice neke od svjetskih metropola ono što možemo vidjeti su nove boje za kosu i frizure u pastelnim bojama. Zatim siva, srebrna ili sjeda boja i sve moguće kombinacije s pastelnim bojama, tzv. Granny-Hair i nude boje u tonovima kao pastel roza, plava, ljubičasta ili pink. U svakom slučaju različiti nježni tonovi boja za kosu daju frizurama i ulicama šareni, nježni i romantični ton.
Frizure za kovrčavu kosu. Istina je! Sve želimo imati kovrče na glavi! Zar ne uvijmao i kovrčamo svoju kosu svaki puta kada želimo postići savršenu, zavodljivu i neodoljivu frizuru dostojnu nekog događaja u životu, od nama posebnog značaja? Naravno, postoji i druga strana slike i priče. Pitaj neku od žena s kovrčavom frizurom i puno sitnih, malih loknica zašto svako jutro stoji pola sata u kupaonici s peglom za kosu u ruci. Step Factor ti donosi nove ideje, trendove, novosti i slike frizura za kovrčavu kosu a na tebi je da napraviš svoj korak te se odlučiš na put, bez obzira o kojem faktoru ovisi tvoja odluka, bilo u jednom ili u drugom smjeru.
Frizure za starije gospođe. Bez obzira na tvoju zrelost, inspirirati ćemo te za novu frizuru jer je vrijeme kada je žena nakon 30-te morala svoju kosu ošišati na kratko već odavno prošlo. Uživaj svaki dan u svojoj zreloj i iskusnoj kosi i pronađi svoju savršenu frizuru, bez obzira koliko imaš godina. Tvoja kosa kao i kosa kod drugih žena u zrelijim godina ima potpuno drugačije zahtjeve od kose i frizura koju si ponosno nosila kada si bila mlađa. Danas možda ne možeš nositi svaku frizuru koju poželiš jer je tvoja kosa izgubila na elastičnosti te je postala tanja i osjetljivija. Pogledaj zato nove trendove, ideje i slike frizure koje bi danas i tebi mogle dobro pristajati.
Vjenčane frizure. Svako vjenčanje je jedinstveni dogođaj koji ostaje zauvjek u tebi i tjera te u potragu za unikatnom vjenčanom frizurom. Vjenčanom frizurom koja će naglasiti sve najljepše na tebi i opet biti njegovana i ošišana u stilu trend i jasnih linija, te minimalistički a opet bogato ukrašena. Pronađi vjenčanu frizuru u boji kose koja tebi najbolje pristaje i koja iskazuje tvoju osobnost. Na tvoj najveći dan moraš biti ono što jesi. Moderna, lijepa i neponovljiva. Isto kao i tvoja vjenčana frizura.
Emo frizure. Jesi li i ti emo? Ili ti se samo sviđaju emo frizure? Pronađi crne, plave, ljubičaste i pastelne boje za kosu i kombiniraj ih s ekstravagantnim šišanjem, raznim ukrasima u kosi te emo modu s poderanim hlačama i majcama, narukvicama i lančićima, tetovažama i piercinzima i sigurno nitko neće ostati ravnoduđan na tvoj novi emo izgled i emo frizuru. Dodaj našem receptu za savršeni emo izgled još i uske majice s raznim logo-ima, etiketama, slikama rock i punk bendova, narukvicama sa mrtvačkim glavama i skeletonima te kožne narukvice s nitnama. Tvoja trend emo frizura samo će biti šlag na torti tvog savršenog i ekstravagantnog izgleda.
Afro frizure. Sviđaju ti se kovrče i kovrčave frizure? Bez obzira na tvoju dužinu kose i njenu gostoću, i to što ti kosa možda raste više ravno i ne uvija se kada raste, pronađi uz naše trendove, ideje, prijedloge i slike, svoju afro frizuru. Afro frizuru kakvu nose žene u Africi.
Muške kratke frizure. Sigurno si se već okrenula za nekim zgodnim dečkom ili čovjekom koji je nosio danas modernu, kratku i zalizanu frizuru. Dobro, možda se nisi skroz okrenula nego samo malo očima popratila. Potraži i pogledaj još puno zgodnih i modernih kratkih frizura bez straha da je vidio da ga gledaš.
Muške duga frizure. Vrijeme kada su muškarci šišali svoju kosu potpuno na kratko je passé. Umjesto toga možeš za svog muža, dečka, brata ili prijatelja potražiti između novih trendova onu frizuru koja bi njima najbolje pristajala. Ali samo pod uvjetom da se i tebi sviđa.
Njega kose i vlasišta. Ako ne paziš na svoju kosu i ne njeguješ je, sigurno ćeš požaliti i morati napraviti ono što ne voliš. Ošišati se. Zato čuvaj i njeguj svoju kosu najbolje što možeš. Ne košta puno i nije znanost slijediti neke naše savjete, trikove i upute za savršeno njegovano vlasište i kosu. Jer bez toga nažalost nema ni savršene frizure.
DIY Frizure. Super je kada imaš lijepu frizuru. Još ljepše kada sve možeš napraviti bilo sama ili s prijateljicama kod kuće. Zato potraži upute za DIY izradu svoje frizure. Uz to što ćeš na kraju imati lijepu frizuru, sigurno ćeš se zabaviti i nasmijati. A i više novca će ti ostati u džepu.
Članovi zajednice (1411 članova): ana.rend, iva0503@, ganic.di, anefat83, anamitro, tea.stef, peronata, n.preval, nevena.k, vodenjak, bozena_1, novosel., ivana.st, balicha@, zeljanap, x_edi_dy, Mare, suziivan, eta.bura, matejast, Memo-ajs, katarina, Marijana, nina.cac, ivanodam,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica