Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Sanjarica - 2017.

Tvoji snovi i sve ono što sanjaš kada spavaš je ustvari jedna druga strana tebe, tvog života i događaja koji te okružuju, druga strana realiteta, tako nestvarna a opet opipljivo stvarna. Potraži na stepfactor.hr značenje onoga što si sanjala, značenje tvojih snova.

©Nadya Korobkova/www.shutterstock.com #339

Gola sam. Sanjarica i tumačenje snova: Spoznaja kako je gol i nezaštićen od pogleda velikog broja ljudi tjera čovjeka u osjećaj ranjivosti i srama.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Mudrost zapisana u zvjezdama. Odnos između planeta i položaja zvijezda te vrijeme i mjesto tvog rođenja odredilo te je bez tvog dopuštenja. Zato ne zanemari njihov utjecaj i pročitaj na stepfactor.hr što su ti planete i zvijezde pripremile. Dokaz da astrologija i zvijezde imaju utjecaj na tvoj život su nebrojeni astrološki zapisi stari i do nekoliko tisuća godina prije Isusovog rođenja. Pridruži nam se u Step Factor zajednici i saznaj što te čeka u budućnosti.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Sanjarica. Tvoji snovi i sve ono što sanjaš kada spavaš je ustvari jedna druga strana tebe, tvog života i događaja koji te okružuju, druga strana realiteta, tako nestvarna a opet opipljivo stvarna. Potraži na stepfactor.hr značenje onoga što si sanjala, značenje tvojih snova. Tvoji snovi nisu nešto nestvarno već ustvari samo jedno stanje u kojem se odmaraš, jedno stanje u kojima doživljavaš iskustva koja ti se čine u "normalnom" životu nestvarnima. U tvojim snovima postoji puno stvari koje si ne možeš protumačiti, čuješ stvari koje inače ne čuješ, vidiš bolje od svih drugih osoba iz tvog sna, imaš osjećaje koji se nastavljaju i kada se probudiš, bojiš se, veseliš i letiš. Da, to sve možeš u snovima. Zato protumači svoje snove s nama, na stepfactor.hr.
Članovi zajednice (1411 članova): patricij, sanja.19, dulovicd, editavug, Mirjana , elipulpa, Lea Arta, rosancic, kristina, renata.l, tanjatop, natalija, silvio.g, tina.sim, mklobuca, taboreca, mihael.s, matea899, desiloig, marty.ra, valentin, zeljka16, Monika K, lazic.na, stellabu,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica