Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Sanjarica - 2018.

Tvoji snovi i sve ono što sanjaš kada spavaš je ustvari jedna druga strana tebe, tvog života i događaja koji te okružuju, druga strana realiteta, tako nestvarna a opet opipljivo stvarna. Potraži na stepfactor.hr značenje onoga što si sanjala, značenje tvojih snova.

©Nadya Korobkova/www.shutterstock.com #339

Gola sam. Sanjarica i tumačenje snova: Spoznaja kako je gol i nezaštićen od pogleda velikog broja ljudi tjera čovjeka u osjećaj ranjivosti i srama.

Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Mudrost zapisana u zvjezdama. Odnos između planeta i položaja zvijezda te vrijeme i mjesto tvog rođenja odredilo te je bez tvog dopuštenja. Zato ne zanemari njihov utjecaj i pročitaj na stepfactor.hr što su ti planete i zvijezde pripremile. Dokaz da astrologija i zvijezde imaju utjecaj na tvoj život su nebrojeni astrološki zapisi stari i do nekoliko tisuća godina prije Isusovog rođenja. Pridruži nam se u Step Factor zajednici i saznaj što te čeka u budućnosti.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Sanjarica. Tvoji snovi i sve ono što sanjaš kada spavaš je ustvari jedna druga strana tebe, tvog života i događaja koji te okružuju, druga strana realiteta, tako nestvarna a opet opipljivo stvarna. Potraži na stepfactor.hr značenje onoga što si sanjala, značenje tvojih snova. Tvoji snovi nisu nešto nestvarno već ustvari samo jedno stanje u kojem se odmaraš, jedno stanje u kojima doživljavaš iskustva koja ti se čine u "normalnom" životu nestvarnima. U tvojim snovima postoji puno stvari koje si ne možeš protumačiti, čuješ stvari koje inače ne čuješ, vidiš bolje od svih drugih osoba iz tvog sna, imaš osjećaje koji se nastavljaju i kada se probudiš, bojiš se, veseliš i letiš. Da, to sve možeš u snovima. Zato protumači svoje snove s nama, na stepfactor.hr.
Članovi zajednice (1411 članova): rajo.var, andrea.s, Zoki Spe, petranva, milan.me, Ranka Mi, marina.b, renata.p, alesnjak, anarudel, anita.za, ingrid.j, mdjokic@, kstipanc, suzana.z, Masaže , jelena08, romana-v, martina., kristija, ivana.la, nedazghr, ninogran, majer.ma, Shibuya8,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica