Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ljepota

Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja. Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti Upute, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Leonid and Anna Dedukh /www.shutterstock.com #68

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Ponekada se misli da je lijepa i njegovana žena samo ona koja provodi jako puno vremena kod frizera ili u salonima za uljepšavanje, međutim nije baš uvijek onako kako se misli ili se pretpostavlja.

U današnje vrijeme, kada se živi dosta stresno i užurbano, veliku većinu vremena provodimo na poslu, u kombiniranju obiteljskih i poslovnih događanja, a za nas na kraju gotovo i ne ostane ništa od slobodnog vremena ili tek toliko da jurnemo u kratak shopping ili kod prijateljice na kavu. Ponekada se misli da je lijepa i njegovana žena samo ona koja provodi jako puno vremena kod frizera ili u salonima za uljepšavanje, međutim nije baš uvijek onako kako se misli ili se pretpostavlja.

Nakon što se koža prilikom kupanja u aromatičnoj kupki otvorila svoje pore idealno je vrijeme da se riješite odumrlih stanica epitela skidajući ih na način da utrljate neki od proizvoda za piling tijela.

Koje četkice za Make Up kupiti?. Za kvalitetno nanošenje make up-a potrebno je odabrati četkice za nanošenje podloge, pudera, rumenila, sjenila i na kraju sjajila i ruža. Step Factor savjetuje koje četkice odabrati da bi dobila učinak koji želiš.
©JAYANNPO/www.shutterstock.com #136

Za kvalitetno nanošenje make up-a potrebno je odabrati četkice za nanošenje podloge, pudera, rumenila, sjenila i na kraju sjajila i ruža. Step Factor savjetuje koje četkice odabrati da bi dobila učinak koji želiš.

Pastelne oči. Make Up: Prirodan Look pastelnih boja, od žute do zelene pa sve do ljubičaste nijanse sjenila na tvojim kapcima biti će moderan i neponovljiv. Step Factor savjetuje kako da pronađeš svoju pravu kombinaciju.
©Seprimor/www.shutterstock.com #135

Make Up: Prirodan Look pastelnih boja, od žute do zelene pa sve do ljubičaste nijanse sjenila na tvojim kapcima biti će moderan i neponovljiv. Step Factor savjetuje kako da pronađeš svoju pravu kombinaciju.

Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
©MaxFrost/www.shutterstock.com #76

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Kratak shopping ili brza kava s prijateljicama utječe na naše dobro raspoloženje a s tim i na naš izgled i našu kožu.

Osnažite svoje tijelo detoksikacijom. Detoksikacija organizma je proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina ili otrova u tijelu i postizanje dobrog osjećaja lakoće tijela i pokreta, pozitivne slike o sebi i naravno zdravlja.
©Pikoso.kz/www.shutterstock.com #98

Detoksikacija organizma je proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina ili otrova u tijelu i postizanje dobrog osjećaja lakoće tijela i pokreta, pozitivne slike o sebi i naravno zdravlja.

Vitamini i koža . Kako vitaminima A, E, K, C i B nahraniti kožu, vratiti joj potrebnu elastičnost, detoksikaciju i čvrstoću, te pomoći kod zacijeljivanja ožiljaka savjetuje Step Factor.
©Poznyakov/www.shutterstock.com #94

Kako vitaminima A, E, K, C i B nahraniti kožu, vratiti joj potrebnu elastičnost, detoksikaciju i čvrstoću, te pomoći kod zacijeljivanja ožiljaka savjetuje Step Factor.

Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom.
©mongione/www.shutterstock.com #77

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Od davnina je poznato da lavanda i lavandin imaju blagotvoran učinak na cijelo tijelo, kako na emocionalno stanje tako i na samu kožu.

Vitamini i minerali dragi noktima. Lijepi i njegovani nokti preduvijet su njegovanog i modernog izgleda, ali što se nalazi ispod površine i jesu li zaista takvi kakvima djeluju?
©Daria_Cherry /www.shutterstock.com #147

Lijepi i njegovani nokti preduvijet su njegovanog i modernog izgleda, ali što se nalazi ispod površine i jesu li zaista takvi kakvima djeluju?

Moderni lakovi za nokte. Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.
©Ruslan Khismatov /www.shutterstock.com #137

Prateći svjetske modne trendove i trendove u kozmetici i nokti su oduvijek imali potrebu za isticanjem i novim modernim uzdizanjem.

Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
©Africa Studio/www.shutterstock.com #78

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Mnogi od nas zaboravljaju da je koža najveći organ na ljudskom tijelu i da će nam samo učestalom brigom i uzvratiti najvaćnijim plodom za nas, ljepotom.

©Poznyakov/www.shutterstock.com #79

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Nakon što se je koža prilikom kupanja u aromatičnoj kupki otvorila svoje pore idealno je vrijeme da se riješite odumrlih stanica epitela skidajući ih na način da utrljate neki od proizvaoda za piling tijela koje možete kupiti u svim bol

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Priuštite si promjenu, ošišajte se ovisno o crtama lica na neku trendy dužinu, promijenite boju ili je osvježite nekom novom nijansom, stavite lagani preljev, pritom je nahranite nekom od maski za kosu koja će svakako imati dobar

©SvetlanaFedoseyeva/www.shutterstock.com #81

Rituali ljepote: Za lijepo i njegovano tijelo spremne smo sve učiniti. Izborom kvalitetnih šampona utječemo na životnost odnosno beživotnost kose.

Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Samo uz taj osjećaj moći ćeš biti i lijepa.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Članovi zajednice (1411 članova): mnovosel, mklobuca, tina-mar, dr.irena, raspovic, morana31, eni.buri, yv@dasf., brigita., filipa.s, anazajec, mislav.b, jasminad, katarina, Branka D, sanjamat, rosancic, zdenka.j, stelaadz, batrac11, alexandr, milan.me, mgojsic@, Predrag , pendo.di,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica