Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Moda za punije

Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle. Trendovi, novosti i slike u 2018.

{if '1' != '1'}

Moda za punije dame: Usudi se eksperimentirati

©Frolphy/www.shutterstock.com #174

Moda za punije dame: Usudi se eksperimentirati. Naglasi svoje obline, moda za punije dame je spremna za tebe, pokaži se u pravom svjetlu ističući najljepše detalje

{if '1' == '1' OR '1' == '4' OR '1' == '7' OR '1' == '10' OR '1' == '13'}
{if '1' == '2' OR '1' == '5' OR '1' == '8' OR '1' == '11' OR '1' == '14'}
{if '1' == '3' OR '1' == '6' OR '1' == '9' OR '1' == '12' OR '1' == '15'}
{if '2' != '1'}

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić

©Dean Drobot/www.shutterstock.com #106

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.

{if '2' == '1' OR '2' == '4' OR '2' == '7' OR '2' == '10' OR '2' == '13'}
{if '2' == '2' OR '2' == '5' OR '2' == '8' OR '2' == '11' OR '2' == '14'}
{if '2' == '3' OR '2' == '6' OR '2' == '9' OR '2' == '12' OR '2' == '15'}
Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Članovi zajednice (1411 članova): korina@c, ana.miok, milenail, antonija, jasmina., anja_gla, diann.st, ana_loka, ivanica1, tamaraze, Suzana , martina., ivana.it, matea.dr, katia.ju, bara.tum, Sandra T, danijela, kristina, Marija V, Sabina E, Glačaon, lucija.b, olivera1, josipa08,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica