Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Karirani uzorak je ponovo među nama, biraj ga i ti

Perfektna varijanta za modno osvještene: Karirani kaput sa traper kombinezonom, bolje ne može.

©MaxFrost/www.shutterstock.com #171

Karirani uzorak je ponovo među nama, biraj ga i ti. Perfektna varijanta za modno osvještene: Karirani kaput sa traper kombinezonom, bolje ne može.

Postaje sve hladnije i pitamo se lagano koje tople odjevne predmete kupiti, koje omiljene stvari iz ormara ostaviti, a kojih se naprosto riješiti. Step Factor savjetuje kako obnoviti garderobu za jesen ili nadolazeću zimu bez puno razbijanja glave dali ćeš biti u trendu ili ne.

Jedan od omiljenih poznatih uzoraka, je opet sa nama, a to je karirani uzorak kojeg već od prije jako dobro poznajemo i sada imamo opet priliku vidjeti ga na modnim pistama u različitim novim verzijama i kombinacijama.

Za jesen je svakako važno toplo se odjenuti, a još pritom i moderno izgledati u kaputu kariranog uzorka koji se može lijepo kombinirati sa trapericama ili traper kombinezonom je super pogodak.

Kao gornji dio ispod kaputa uvijek će elegantno djelovati jedna jednostavna crna dolčevita ili za ljubitelje slobodnog vrata, jedna lagana bluza sa otvorom uz koju ćeš naravno tada vrlo jednostavno iskombinirati maramu ili dugački štrikani šal. Umjesto traperica možeš odabrati svoje omiljene štofaste hlače i kao gornji dio odjenuti traper košulju.

©MaxFrost/www.shutterstock.com #171

Perfektna varijanta za modno osvještene: Karirani kaput sa traper kombinezonom, bolje ne može.

©indira's work /www.shutterstock.com #172

Vuneni kaput sa reverima u kariranom uzorku, modni trend, biraj ga i ti.

©Zoom Team/www.shutterstock.com #173

Biti u trendu biti možeš i bez kaputa, samo uz karirani šal biti ćeš primjećena.

{if segment_3 == 'hvala'}

Hvala ti na komentaru.

Drago nam je si podjelila svoje mišljenje.

{if segment_3 == 'hvala-prijava'}

Sve je u redu!

Sada si prijavljena i možeš komentirati. Klikni ovdje i komentiraj.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Članovi zajednice (1411 članova): martina., bitanc.b, brigita., josobug@, anakocis, zlatka.s, Sanda Ko, matea.ba, marina.k, Alen Nik, Ana Mar, marija.b, i.babic@, Ingrid M, kstipanc, radanovi, belcicsn, Kornedij, kristina, antoniab, mia, Vesna Zu, Snežana, barbara., ivana.la,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica