Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Moda za punije dame: Usudi se eksperimentirati

Naglasi svoje obline, moda za punije dame je spremna za tebe, pokaži se u pravom svjetlu ističući najljepše detalje

©Frolphy/www.shutterstock.com #174

Moda za punije dame: Usudi se eksperimentirati. Naglasi svoje obline, moda za punije dame je spremna za tebe, pokaži se u pravom svjetlu ističući najljepše detalje

Nisu sve žene uspjele nasljediti genetički ono što bi radije voljele da jesu, malo manji konfekcijski broj, tanje zglobove ili mogućnost brzog i okretnog kretanja ili naprosto lakšeg sagibanja prilikom vezanja tenisica. I prilikom odabira odjeće konfekcijska ograničenost nekada je bila tema za sebe međutim to na sreću danas više nije slučaj. Danas postoje specijalizirane trgovine koje nude odjeću većih konfekcijskih brojeva napr. od 46 naviše te na opće zadovoljstvo nude prekrasne odjevne komade koji su ujedno elegantni, udobni i top moderni.

U dosluhu sa potrebama tržišta modna scena se isto tako usredotočila za kreiranje odjeće za punije dame. Izbor je velik, svatko ima priliku da svoj stil upotpuni sa komadima odjeće koja dobro pristaje, moderna je i kvalitetna. Tako je i sa večernjim haljinama, vjenčanicama i naravno donjim rubljem za punije dame koje se nikako nesmije izostaviti.

Step Factor savjetuje kako da izgradiš svoj vlastiti jedinstveni stil, ili upotpuniš svoj stil kojeg zastupaš novim kombinacijama ili detaljima koji će istaknuti tvoje obline ili dijelove tijela na koje si naročito ponosna. Usudi se eksperimenitrati sa modom jer ona nadohvat ruke i pruža osjećaj samopouzdanja i dobre vibracije.

©Edith Rum/www.shutterstock.com #175

Večernja haljina velikog konfekcijskog broja ili majica na bratelice svejedno je.

Sve ovisi o tvom osobnom ukusu, sa dobrim make up-om i osmjehom koji imaš postati ćeš kraljica, usudi se probati.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Članovi zajednice (1411 članova): mkunjesi, Sladjana, renata55, kvalci@g, kristian, jana.bos, marija_z, Tića, dbacic83, k.njegab, isvagelj, marina.c, marko.pr, tamaraze, ivonasuc, ivanales, ivanasub, ranka.ho, Marina M, renata.p, luca.kev, maja.kov, ana_loka, dragana., Aida Kon,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica