Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Modni trend: kombiniraj svoj novi traper

Traper je ponovno u modi, saznaj u kojem obliku najbolje ih kombinirati i biti u trendu.

©HighKey/www.shutterstock.com #261

Modni trend: kombiniraj svoj novi traper . Traper je ponovno u modi, saznaj u kojem obliku najbolje ih kombinirati i biti u trendu.

Ripped Jeans u kombinaciji sa visokim petama, idealne za jedan dan kupovine sa prijateljicama.

Traper hlače ili kombinacija traper na traper je ponovno u modi. Bilo da si ljubiteljica Boyfriend jeans ili Ripped jeans, u svakom slučaju možeš svoju idealnu kombinaciju vrlo lako pronaći na Step Factor koji ti nudi zanimljive primjere i savjete koje ti u odabiru mogu pomoći. Inspiriraj se i pronađi svoj unikatan stil.

©OlgaBrik/www.shutterstock.com #262

Opušteni i mladenački look, traperice koje izazivaju poglede kombinirane sa umjetnim krznom i kapom.

©Onebird/www.shutterstock.com #263

Boyfriend jeans za moderno elegantni look po gradu ili na partyima.

©paultarasenko/www.shutterstock.com #264

Lijepe Boyfriend jeans za Casual look, moguće su različite kombinacije, od bijele majice i starki do elegantnih bluza sa sakoom i visokim petama.

aliciaauthor_id alicia23 11. 10. 2017. u 11:08

Dobre traperice na trećoj slici sa bijelim sakoićem super!!


Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

©Alliance/www.shutterstock.com #168

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak. Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Članovi zajednice (1411 članova): Mujo-Sam, mery-006, ninadur@, tince, kovacevi, budimirk, roberta., martinaj, suziivan, Iva, marina.b, zeljka.m, matea.ba, ivica.ni, bulat.l@, sabi.brn, vlasta.u, DamirBus, b.desnic, ika.kus@, tilin86@, miri1211, kacindri, lulibab@, mavrica2,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica