Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić

Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.

©Dean Drobot/www.shutterstock.com #106

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.
Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Crveni kaputić koji poboljšava tvoje raspoloženje svaki put kada ga obućeš.
Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Dugački crveni kaput, lijepog ravnog kroja za isticanje vitke linije.
Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Crvena lagana jakna jedna je od mogućnosti za super Casual-look ove jeseni. Sa malim detaljima upotpunjuješ tvoj look naprimjer kapom ili šalom kojima daješ završni dodir.

Crvena boja je jedna od boji koje jednostavno pripadaju u jesensko raspoloženje i tvoj ormar. Potraži neke od varijanti crvenih kaputa ili crvenih jakna, primjerima koje ti nudi Step Factor. Pridruži se magičnom, jesenskom ugođaju i uživaj u dugim šetnjama u prirodi i u gradu sa svojim jedinstvenim izgledom u crvenom.

Moda slike

©Dean Drobot/www.shutterstock.com #106

Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.

©Maridav/www.shutterstock.com #265

Crveni kaputić koji poboljšava tvoje raspoloženje svaki put kada ga obućeš.

©indira's work/www.shutterstock.com #266

Dugački crveni kaput, lijepog ravnog kroja za isticanje vitke linije.

©Zoom Team/www.shutterstock.com #267

Crvena lagana jakna jedna je od mogućnosti za super Casual-look ove jeseni. Sa malim detaljima upotpunjuješ tvoj look naprimjer kapom ili šalom kojima daješ završni dodir.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

©Alliance/www.shutterstock.com #168

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak. Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Članovi zajednice (1411 članova): beti.duc, marina.m, mirjana., Biljana , tinaklar, ninogran, ana.smok, Ines Ip , diann.st, zorlovic, djeni.no, rozina.b, danijela, majisa1@, Lejla Ko, martina., ana.tasi, josipprk, sanda.mi, ananas23, nela.mar, jambrusi, keterovi, Marijana, darkabed,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica