Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.

©Alliance/www.shutterstock.com #168

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak. Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.

Sada je pravo vrijeme za to, prepusti se čarobnoj atmosferi koja te očekuje.

Jesen je stigla.

Prekrasna smeđa, žuta i neponovljiva crvena boja svuda je oko nas u prirodi, ali naravno i u modnim kombinacijama koje dolaze u trgovine i izmamljuju naše poglede.

Ne samo u smislu nakita nego i u odjevnim predmetima koji se jako dobro mogu međusobno kombinirati. Ali kod kombiniranja je važno istaći da novitet koji dolazi sa modnih pista je mogućnost novog načina kombiniranja, ne samo kako je do sada važilo ton na ton, pazeći da ne pretjeramo nego pretjerivanje je sada zaista moguće.

U smislu kombiniranja crvene i roza jedan interesanti primjer bio bi roza pulover u kombinaciji sa crvenim hlačama ili suknjom. Taj Outfit daje jedan jako zanimljiv, slatki izgled koji je u svakom slučaju mami poglede i deje ti osjećaj neograničenosti i razigranosti istovremeno.

Ako si pristalica načina kombiniranja ton na ton, u svakom slučaji si na pravom putu jer je crvena odjeća jako u trendu i može se lijepo slagati sa crnom, bijelom ili bež.

Što se tiče cipela i torbi, mogu biti u različitim tonovima crvene, cipele sa potpeticom ili elegantne niske cipele, bitno je da su udobne ili sexy ovisi o tvom osobnom ukusu.

Step Factor ti savjetuje da se poigraš bojom koja je trenutno jako u trendu i pričekaš na njen učinak na tebe i tvoju okolinu.

©gpointstudio/www.shutterstock.com #169

Jesenska modna kombinacija crvenog kaputa sa oker štrikanom kapom i kožnim smeđim rukavicama.

Idelno za laganu šetnju šumom ili užurbanu centrom grada.
©Zoom Team/www.shutterstock.com #170

Modni trend samo za tebe: Crveni pulover u kombinaciji sa tamno crvenim šeširom i sivim vunenim kaputićem.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić

©Dean Drobot/www.shutterstock.com #106

Modni trend: Pronađi svoj omiljeni crveni kaputić. Lijepi vuneni kaput u crvenoj boji, je tvoj Must-Have za ovu jesen.

Modni trend: kombiniraj svoj novi traper

©HighKey/www.shutterstock.com #261

Modni trend: kombiniraj svoj novi traper . Traper je ponovno u modi, saznaj u kojem obliku najbolje ih kombinirati i biti u trendu.

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Članovi zajednice (1411 članova): ivanmija, tanja.sp, anita.si, Amelija , pecoticm, katarina, sanela.s, josipa.b, Vesna Ma, Ivana Pe, bulat.l@, vdevoic@, ingak31@, marijana, suzana.m, romana82, tina-mar, ivica.sa, martakri, brigita., budimirk, magdalen, ema.majs, chiara.l, Anita Tr,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica