Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.

Slika broj 168. Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

©Alliance/www.shutterstock.com #168

Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako. Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak.

Slika broj 168. Slika: Ovo je tvoja nova odjevna kombinacija, baloner u žarko crvenom tonu. Modni trend za osjećaj koji već dugo želiš izraziti, ali nisi znala kako.... objavljena je u članku Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak.

Sada je pravo vrijeme za to, prepusti se čarobnoj atmosferi koja te očekuje.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #169

Jesenska modna kombinacija crvenog kaputa sa oker štrikanom kapom i kožnim smeđim rukavicama.
©gpointstudio/www.shutterstock.com #169

Jesenska modna kombinacija crvenog kaputa sa oker štrikanom kapom i kožnim smeđim rukavicama.

Jesen je stigla.

Prekrasna smeđa, žuta i neponovljiva crvena boja svuda je oko nas u prirodi, ali naravno i u modnim kombinacijama koje dolaze u trgovine i izmamljuju naše poglede.

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Članovi zajednice (1411 članova): danijel., nikolina, Slobodan, Maki Tin, neven.st, mitrusa@, daniemi., sweetlad, Irena Ci, marija.l, mahorak3, Zorica K, natasa.d, elipulpa, anamaria, silvija4, ivanales, jasmina., tea.emai, ivana.br, zaneta.f, marina.d, natasail, josipa.b, ivanika9,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica