Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Modni trend samo za tebe: Crveni pulover u kombinaciji sa tamno crvenim šeširom i sivim vunenim kaputićem.

Slika broj 170. Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

©Zoom Team/www.shutterstock.com #170

Modni trend samo za tebe: Crveni pulover u kombinaciji sa tamno crvenim šeširom i sivim vunenim kaputićem. Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak.

Slika broj 170. Slika: Modni trend samo za tebe: Crveni pulover u kombinaciji sa tamno crvenim šeširom i sivim vunenim kaputićem. ... objavljena je u članku Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #169

Jesenska modna kombinacija crvenog kaputa sa oker štrikanom kapom i kožnim smeđim rukavicama.
©gpointstudio/www.shutterstock.com #169

Jesenska modna kombinacija crvenog kaputa sa oker štrikanom kapom i kožnim smeđim rukavicama.

Jesen je stigla.

Prekrasna smeđa, žuta i neponovljiva crvena boja svuda je oko nas u prirodi, ali naravno i u modnim kombinacijama koje dolaze u trgovine i izmamljuju naše poglede.

Modni trendovi Jesen/Zima: Crvena odjeća za novi početak

Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Članovi zajednice (1411 članova): andrea.r, silvana., josipa.p, ivanasm1, dikic01@, pajic@vi, toljtatj, scvitkov, robert, mirela.k, Violeta , sonjasav, Mare, ivanapuk, jasna.el, isvagelj, nikolina, irena_sk, lelakov@, mexicoda, iva.mest, Pavlekic, sanja.sp, bbbdanij, unapasic,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica