Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Bojanje kose

Kod bojanja kose izaberite boju za kosu koja je komplementarna sa Vašim tenom, bojom kože i odlučite dali ćete sami bojati kosu ili ćete otići frizuru.

©ADS Portrait/www.shutterstock.com #55

Bojanje kose. Kod bojanja kose izaberite boju za kosu koja je komplementarna sa Vašim tenom, bojom kože i odlučite dali ćete sami bojati kosu ili ćete otići frizuru.

Bojanje kose. Bez obzira na dužinu kose, bojanje kose je za svaku ženu pitanje života i smrti.
Bojanje kose. Kako izabrati dobru nijansu plave boje za kosu? U trendu su pastelne boje za kosu.
Bojanje kose. Bojanje kose u crvenu nijansu svakako je preporučljivo prepustiti frizeru.
Bojanje kose. Neznam koju boju kose da izaberem? Pastelne boje su u trendu. Jedna tirkizno plava boja npr. izgleda ludo.

Obojati kosu ne mora biti “znanost”, iako se nekada tako čini, no jednostavno je. Izaberite boju za kosu koja je komplementarna sa Vašim tenom tj. bojom kože i odlučite dali ćete sami bojati kosu ili ćete otići frizuru. Nudimo Vam jedanaest savjeta kako da sami obojite kosu na ispravan način.

Navodimo Vam jedanest savjeta/trikova koje većina frizera zna, ali nije loše da i Vi znate, bilo da se sami bojate ili plaćate frizeru za tu uslugu. Ipak je to naša kosa.

Kako izabrati dobru nijansu plave boje za kosu?

Nekim ženama dobro stoji gotovo svaka boja za kosu, no većini ipak ne. Zato, ako imate prirodno plavu kosu, velika je vjerojatnost da Vam plava kosa dobro stoji, pogotovo ako imate svijetlu put te plave ili zelene oči. Ako imate tamniju kožu ili nijansu žute, izbjegavajte i nemojete bojati kosu u zlatno plave nijanse boje.

Smeđa kosa?

Ako imate preplanulu put i smeđu kosu posvijetlite kosu s pramenovima plave boje ili nijansom svijetlo smeđe. Smeđa kosa s tamnim pramenovima učiniti će Vaš izgled starijim.

Želim obojati kosu u crvenu boju?

Gotovo svi mogu obojati kosu u crveno, samo treba izabrati dobru nijansu. Bojanje kose u crvenu nijansu svakako je preporučljivo prepustiti frizeru.

Bojanje kose ili pramenovi?

Ako imate dobru baznu boju kose, možda je bolje da izaberete pramenove u odnosu na potpuno bojanje kose. Za pramenove izaberite dvije različita nijanse jedne boje koje daju svjež i nov izgled.

Vrste bojanja kose pramenovima?

Pramenove tj. bojanje kose, pramenova, možemo podijeliti na osnovne vrste. Bojanje pramenova na foliju, bojanje pramenova na kapu te izvlačenje pramenova. Ako radite pramenove, najbolje rezultate i prirodan izgled kose postiže se izborom do pet nijansi jedne boje. Izvlačenjem možete obojati jedan do tri pramena što će Vašoj kosi dati prirodan izgled i sjaj.

Bojanje kose kod kuće?

Kosu možete obojati i kod kuće sami, naročito ako koristiti jednu nijansu boje.

Polutrajne boje za kosu?

Za bojanje kose kod kuće također je preporučljivo izabrati polutrajne boje ili semipermanent boje koje se isperu nakon nekoliko pranja, ako i pogriješite s bojom lako se popravi.

Bojanje sjede kose?

Bojanje sjede kose prepustite svom frizeru, iako možete također izabrati za bojanje kod kuće i semipermanent boje ili neku nijansu plave ili svijetle boje.

Neznam koju boju kose da izaberem?

Ako neznate koju boju kose izabrati a Vaša trenutna boja Vam se uopće ne sviđa, nemojte oklijevati svog frizera upitati za savjet, na kraju, ne morate ga poslušati ali dobro je ćuti.

Super mi je boja, što sad?

Imate boju kose s kojom ste super zadovoljni. Preostaje Vam da kosu njegujete, danas postoje bezbrojni preparati od seruma, maski, svile za kosu, kremi…. Samo tako će Vaša kosa i dalje izgledati super.

Bojanje izrasta?

Kako Vam raste kosa naravno da će se nakon nekog vremena pojaviti izrast kose, koji je potrebno obojiti. Ako ste bili zadovoljni Vašim frizerom i bojom nemojte ništa mijenjati.

Frizure slike

©Olga Ekaterincheva/www.shutterstock.com #56

Bez obzira na dužinu kose, bojanje kose je za svaku ženu pitanje života i smrti.

©Mayer George/www.shutterstock.com #57

Kako izabrati dobru nijansu plave boje za kosu? U trendu su pastelne boje za kosu.

©Raisa Kanareva/www.shutterstock.com #58

Bojanje kose u crvenu nijansu svakako je preporučljivo prepustiti frizeru.

©Africa Studio/www.shutterstock.com #59

Neznam koju boju kose da izaberem? Pastelne boje su u trendu. Jedna tirkizno plava boja npr. izgleda ludo.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom

©Step Factor/www.shutterstock.com #535

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom. Zašto ne isprobati novi pastelni trend i novu pastelnu boju za kosu. Tirkizna frizura izgleda vrlo ženstveno. Pogotovo s punđom.

Pink: Bojanje kose pastelnim farbama

©Nick Starichenko/www.shutterstock.com #532

Pink: Bojanje kose pastelnim farbama. Pastelne boje pogotovo roza i pink odlično pristaju uz dugu kosu.

Pastelne frizure: Kosa boje žvake

©Olga Ekaterincheva/www.shutterstock.com #188

Pastelne frizure: Kosa boje žvake. Za frizuru boje gume za žvakanje ili kreme s vjenčane torte moraš izabrati jednu nježnu pastelnu nijansu.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Frizure za obojenu kosu. Farbanje ili bojanje kose danas je gotovo neizostavno. Rijetko koja žena od nas ne boja svoju kosu a sve kako bi bila u trendu i imalu frizuru u sebi idealnoj boji kose. Slike koje vidimo ako pogledamo u centre mode, Pariz, Milano, London ili New York, govore nam da su frizure za obojenu kosu postale manje lude, kričave i divlje dok više elegantne i decentne. Ako imamo prilike pogledati na ulice neke od svjetskih metropola ono što možemo vidjeti su nove boje za kosu i frizure u pastelnim bojama. Zatim siva, srebrna ili sjeda boja i sve moguće kombinacije s pastelnim bojama, tzv. Granny-Hair i nude boje u tonovima kao pastel roza, plava, ljubičasta ili pink. U svakom slučaju različiti nježni tonovi boja za kosu daju frizurama i ulicama šareni, nježni i romantični ton.
Članovi zajednice (1410 članova): magdalen, skalnica, spain01@, renata55, mziger@n, bertosa., anamitro, desiloig, maurizio, kriskau@, malena, ivica.bo, andrea75, ines.hli, zdena.st, dtowaige, marija.m, sinjskem, apartman, Mala Pri, martina., Mirjana , mexicoda, Marijana, dm-pasca,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica