Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića

Svečana božićna frizura uz malo fantazije i ideje te upotrebom figara biti će podignuta, valovita i kovrčava frizura.

©Arthur-studio10/www.shutterstock.com #605

Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Svečana božićna frizura uz malo fantazije i ideje te upotrebom figara biti će podignuta, valovita i kovrčava frizura.

Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Klasična svečana, božićna, retro frizura za kratku i poludugu kosu.
Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Kratka kosa: Retro premenovi i moderan makeup dobitna su kombinacija za okruglo lice i podignutu svečanu ili božićnu frizuru za kratku i poludugu kosu.
Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Dugu kosu lako je oblikovati u opuštenu svečanu ili božićnu frizuru s jednom punđom i nekoliko ruža.
Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Tapiranjem kose i podizanjem kose možeš napraviti glamuroznu božićnu frizuru.

Djeca se vesele raspakiravanju poklona i kićenju bora. Sve miriši na pečenje kolača. Vani je hladno i sve se bijeli. O čemu se radi? O Božiću naravno! 

Božić treba iskoristiti ne samo za raspakiravanje poklona već i kao mogućnost druženja s prijateljima i obitelji. A kada idemo nekome u goste ili ako netko dolazi k nama, bilo bi u redu lijepo se obući te napraviti lijepu svečanu ili božićnu frizuru te se lijepo našminkati.

Ovisno o vremenu koje imaš na raspolaganju, dužini tvoje kose, te boji za kosu i obliku lica, božićnu ili svečanu frizuru nije teško napraviti. Za poludugu i dugu kosu, a ako nemaš puno vremena na raspolaganju, uvijek možeš izabrati valove. Kovrčavom kosom i frizurom jednostavno ne možeš pogriješiti kod frizura za posebne svečane prilike. Biti će dovoljna i brza igra s figarom, lak za kosu i nekoliko špangica i imati ćeš kovrčavu frizuru za koje će te svatko pitati: Kod kojega si to frizera bila? 

Ako se sjetiš i voliš planirati, valove, kovrče i kovrčice možeš napraviti  i tako da večer prije kosu uviješ bilo viklerima, bilo ispleteš u pletenice, ili što je sada moderno da u kosu uviješ slamčice za sok te tako odeš na spavanje. Ujutro će tvoja kosa sigurno biti valovita a izrada kovrčave svečane ili božićne frizure uvelike olakšana.

Kod poluduge i kratke kose uvijek je sigurno kosu podići u rep a njega oblikovati bilo pletenjem ili uvijanjem. Tako možeš biti sigurna da imaš trend božićnu frizuru za kratku ili poludugu kosu.

Frizure slike

©Fotoatelie/www.shutterstock.com #606

Klasična svečana, božićna, retro frizura za kratku i poludugu kosu.

©Valua Vitaly/www.shutterstock.com #607

Kratka kosa: Retro premenovi i moderan makeup dobitna su kombinacija za okruglo lice i podignutu svečanu ili božićnu frizuru za kratku i poludugu kosu.

©Svetlanamiku/www.shutterstock.com #608

Dugu kosu lako je oblikovati u opuštenu svečanu ili božićnu frizuru s jednom punđom i nekoliko ruža.

©Valua Vitaly/www.shutterstock.com #609

Tapiranjem kose i podizanjem kose možeš napraviti glamuroznu božićnu frizuru.

©Olga Ekaterincheva/www.shutterstock.com #610

Pletenice uz glavu i oko glave daju neograničene mogućnosti za izradu bilo kratke, poluduge ili duge božićne frizure.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom

©Step Factor/www.shutterstock.com #535

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom. Zašto ne isprobati novi pastelni trend i novu pastelnu boju za kosu. Tirkizna frizura izgleda vrlo ženstveno. Pogotovo s punđom.

Svečana frizura za poslovne prilike

©StockLite/www.shutterstock.com #47

Svečana frizura za poslovne prilike. Frizura za jednu poslovnu priliku trebala bi biti takva da istakne ozbiljnost Vas kao poslovnog partnera ili zaposlenika.

Top frizure: Konjski rep je savršen, ženstven i jedinstven

©Oleg Gekman/www.shutterstock.com #46

Top frizure: Konjski rep je savršen, ženstven i jedinstven. Konjski rep možeš nositi visoko podignut ili nisko spušten, obogaćen malom pletenicom sa strane ili uz malo vježbanja napraviti majstorsko djelo, frizuru na kojem će ti drugi zavidjeti.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): pamela.m, ana_rilo, jambra03, sweetlad, Anitast7, miryam.b, Zeko Tel, mihaela., smoljan., jana.bos, morana31, ddezelic, bozikovi, baresic., jasminad, ivanamok, Aleksand, trivic.d, Marijana, martina_, antonela, croaleks, ivana.da, ksalamon, ivana.bo,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica