Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Kovrčave frizure s pletenicama uz glavu: muške kratke afro frizure

Cornrows frizure su frizure za muškarce ili za žene kod koje se sitne pletenice učvršćuju uz glavu tako da frizura ima prepoznatljive redove.

©gorgeoussab/www.shutterstock.com #616

Kovrčave frizure s pletenicama uz glavu: muške kratke afro frizure. Cornrows frizure su frizure za muškarce ili za žene kod koje se sitne pletenice učvršćuju uz glavu tako da frizura ima prepoznatljive redove.

Ak otvoj prijatelj, dečko ili suprug voli moderne frizure, evo četiri moderne, kratke, muške, afro frizure koje bi mu mogle dobro stajati.

©Durch Djomas/www.shutterstock.com #617

Za bujnu mušku kosu jedna afro frizura s velikim volumenom.

©Daxiao Productions/www.shutterstock.com #619

Za crnu kovrčavu kosu i neobavezan mladenački izgled jedna moderna afro frizura.

©mimagephotography/www.shutterstock.com #618

Ekstremno kratka kosa ne mora biti nedostatak. Frizura s irokezom za hrabre muškarce.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

65 najboljih zrelih frizura: Moderne i trend frizure za žene preko 65 i starije

©goodluz/www.shutterstock.com #646

65 najboljih zrelih frizura: Moderne i trend frizure za žene preko 65 i starije. Misliš da imaš manu zato što si starija? Ne. Mana ima svatko bez obzira na godine. Samo izaberi lijepo frizuru i već ćeš se osjećati bolje.

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure

©NeonShot/www.shutterstock.com #620

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Za mlađi izgled dovoljno je samo malo podignuti kosu i vezati je u rep. Nekoliko opuštenih pramenova koji ne moraju biti uredni daju frizuri mladenački i slobodni izgled.

5 retro ideja za novogodišnju frizuru

©Wallerock/www.shutterstock.com #611

5 retro ideja za novogodišnju frizuru. Retro kratka novogodišnja frizura: S crnom valovitom kosom u stilu 50-tih i bisernom ogrlicom možeš na novogodišnjoj proslavi pokazati što znači izgledati ženstveno.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Muške kratke frizure. Sigurno si se već okrenula za nekim zgodnim dečkom ili čovjekom koji je nosio danas modernu, kratku i zalizanu frizuru. Dobro, možda se nisi skroz okrenula nego samo malo očima popratila. Potraži i pogledaj još puno zgodnih i modernih kratkih frizura bez straha da je vidio da ga gledaš.
Članovi zajednice (1411 članova): rogalo_g, crnkovic, loreta.k, elipulpa, mrsici@y, dajanavo, renatape, Jelic Sl, kristymo, nikolina, zec.elia, mikogaj@, batrac11, bella, sasa.jas, marijana, isvagelj, iva.mija, hkatarin, snjezana, Marina M, mitrusa@, daira1@r, anaivane, anamarij,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica