Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Minival

Stručni naziv za minival je još i trajna ondulacija.

©margo_black/www.shutterstock.com #53

Minival. Stručni naziv za minival je još i trajna ondulacija.

Minival, biljni ili klasični. Stručni naziv za minival je još i trajna ondulacija. Mali uvijači se koriste za sitne kovrče - afro look, a uvijanjem na velike uvijače dobijamo velike mekane kovrče. Minival osigurava ženstveni i romantičan izgled. Naglasak je na volumenu i punoći, a pomoću detalja poput kopči ili marama vaša će kosa biti još poželjnija.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Njega kose i vlasišta. Ako ne paziš na svoju kosu i ne njeguješ je, sigurno ćeš požaliti i morati napraviti ono što ne voliš. Ošišati se. Zato čuvaj i njeguj svoju kosu najbolje što možeš. Ne košta puno i nije znanost slijediti neke naše savjete, trikove i upute za savršeno njegovano vlasište i kosu. Jer bez toga nažalost nema ni savršene frizure.
Članovi zajednice (1410 članova): Melani R, martinah, Jela Pra, kjuricev, ana_rilo, marina.b, chiara.l, krunomih, vito.man, jelenaa., jakupovi, martina., tamara_a, anadurce, mery-006, alicia, zeljko.z, anamaria, marina.l, anja.dor, IVANABEV, sanja.po, magdalen, majas77@, anamaria,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica