Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Peglanje kose

Da li je svakodnevno peglenja kose štetno? Mokra, suha, vlažna kosa i koji je najbolji savjet za postupak ravnanja kose?

Peglanje kose. Da li je svakodnevno peglenja kose štetno? Mokra, suha, vlažna kosa i koji je najbolji savjet za postupak ravnanja kose?

Ravnanje kose ili peglanje kose danas je moguće napraviti na više načina. Kovrčavu ili valovitu kosu možete izravnati pomoću električnih pegli za kosu sa keramičkim pločama. Keramičke ploče na pegli za kosu garancija su laganog prolaska kose kroz peglu bez čupanja kose. Stoga, ako kupujete svoju peglu za kosu pogledajte svakako da model koji ste izabrali ima keramičke ploče.

Uz peglanje kose pomoću električne pegle za kosu postoje i kemijska sredstva za izravnavanje kose, upotrebom kojih kosa ostaje duže vrijeme ravna. Ovaj način nikako nemojte raditi sami kod kuće već ako se odlučite za kemijsko ravnanje kose svakako posjetite svog frizera.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure

©NeonShot/www.shutterstock.com #620

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Za mlađi izgled dovoljno je samo malo podignuti kosu i vezati je u rep. Nekoliko opuštenih pramenova koji ne moraju biti uredni daju frizuri mladenački i slobodni izgled.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Njega kose i vlasišta. Ako ne paziš na svoju kosu i ne njeguješ je, sigurno ćeš požaliti i morati napraviti ono što ne voliš. Ošišati se. Zato čuvaj i njeguj svoju kosu najbolje što možeš. Ne košta puno i nije znanost slijediti neke naše savjete, trikove i upute za savršeno njegovano vlasište i kosu. Jer bez toga nažalost nema ni savršene frizure.
Članovi zajednice (1410 članova): modrusan, sandra_c, miroslav, Anci Sob, anamaria, Mirela A, lidijazu, Pavlekic, perkovic, anita.zl, Marijana, marija.g, neven.st, komunaln, info@rm-, rajo.var, ivana.ma, martinah, andysmol, ivana.kr, Lejla Ko, nedeljka, mateam-1, martina., Milana.k,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica