Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Pramenovi

Kombinacijom tamnih i svijetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će se dati sjaj i razigranost.

©Sundraw Photography/www.shutterstock.com #54

Pramenovi. Kombinacijom tamnih i svijetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će se dati sjaj i razigranost.

Svijetliji pramenovi uz postepeno šišanje daju kosi punoću i volumen. Pramenovima se može postići prirodan ili dramatičan izgled, ovisno o Vašim željama.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Frizure za obojenu kosu. Farbanje ili bojanje kose danas je gotovo neizostavno. Rijetko koja žena od nas ne boja svoju kosu a sve kako bi bila u trendu i imalu frizuru u sebi idealnoj boji kose. Slike koje vidimo ako pogledamo u centre mode, Pariz, Milano, London ili New York, govore nam da su frizure za obojenu kosu postale manje lude, kričave i divlje dok više elegantne i decentne. Ako imamo prilike pogledati na ulice neke od svjetskih metropola ono što možemo vidjeti su nove boje za kosu i frizure u pastelnim bojama. Zatim siva, srebrna ili sjeda boja i sve moguće kombinacije s pastelnim bojama, tzv. Granny-Hair i nude boje u tonovima kao pastel roza, plava, ljubičasta ili pink. U svakom slučaju različiti nježni tonovi boja za kosu daju frizurama i ulicama šareni, nježni i romantični ton.
Članovi zajednice (1410 članova): dora.mit, martina., ines.fab, majapjav, gorana8@, damjaniv, marina.m, antonija, Ljubinka, silvija4, tina.sim, diianche, nena4680, slavicat, Rosana N, filipa.s, sanela.s, ana.smok, gazivoda, andrea20, Marija M, neven.st, Maja Pat, lady.gan, krunomih,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica