Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Svečana frizura za poslovne prilike

Frizura za jednu poslovnu priliku trebala bi biti takva da istakne ozbiljnost Vas kao poslovnog partnera ili zaposlenika.

©StockLite/www.shutterstock.com #47

Svečana frizura za poslovne prilike. Frizura za jednu poslovnu priliku trebala bi biti takva da istakne ozbiljnost Vas kao poslovnog partnera ili zaposlenika.

Pretpostavimo da imate poslovni sastanak ili razgovor za posao. Već sama činjenica da Vas očekuje jedan takav događaj čini Vas nervoznim. Zato nemojte dopustiti da Vaša frizura i Vaš ukupan izgled pogorša situaciju. Ono za što se morate pobrinuti je da svakako budete savršeno obučeni za tu priliku i da Vaša frizura bude isto takva. Vaš izgled mora odavati da ste sigurni u sebe i samouvjereni u to što ćete raditi. Podignuta kosa je i ovoj prilici dobar izbor. Ono što treba pripaziti je da Vam kosa ne pada preko lica, da kovrče ne idu preko očiju jer tada izgledate više zavodnički nego poslovno.

Frizura za jednu poslovnu priliku trebala bi biti takva da istakne ozbiljnost Vas kao poslovnog partnera ili zaposlenika. Dobar izbor je i niski rep koji će Vam dati istovremeno i neobavezan i bogat izgled a posebno uz svečanu odjeću i minimalno nakita. Za ovakve prilike uvijek pokušajte izabrati izgled koji će na samozatajan način pokazati Vašu ljepotu bez suviše nakita, ukrasa i sl.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića

©Arthur-studio10/www.shutterstock.com #605

Božićne frizure: 6 svečanih frizura i ideja za proslavu Božića. Svečana božićna frizura uz malo fantazije i ideje te upotrebom figara biti će podignuta, valovita i kovrčava frizura.

Tražiš posao: Izaberi blago valovitu frizuru i osvoji svog novog šefa

©Action Sports Photography/www.shutterstock.com #547

Tražiš posao: Izaberi blago valovitu frizuru i osvoji svog novog šefa. Njegovana plava kovrčava kosa ostaviti će tvog novog šefa bez riječi a ti ćeš dobiti posao koji želiš.

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom

©Step Factor/www.shutterstock.com #535

Pastelne boje za kosu: Tirkizna frizura s punđom. Zašto ne isprobati novi pastelni trend i novu pastelnu boju za kosu. Tirkizna frizura izgleda vrlo ženstveno. Pogotovo s punđom.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Članovi zajednice (1411 članova): kvalci@g, kreso.lu, mravensk, ivan.tus, sanela.s, ivana.da, sl.caren, Snezana, daca0301, antonia2, sanjamed, ivonasuc, marina_m, gordana., iva1002@, ipiplica, vesnaper, rajo.var, ankicabo, Sanda Ko, maja.vun, jasna.el, Ines Kov, rozina.b, martinah,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica