Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure

Za mlađi izgled dovoljno je samo malo podignuti kosu i vezati je u rep. Nekoliko opuštenih pramenova koji ne moraju biti uredni daju frizuri mladenački i slobodni izgled.

©NeonShot/www.shutterstock.com #620

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Za mlađi izgled dovoljno je samo malo podignuti kosu i vezati je u rep. Nekoliko opuštenih pramenova koji ne moraju biti uredni daju frizuri mladenački i slobodni izgled.

Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Kod duge i guste kose možeš isplesti puno tanjih pletenica te ih tada vezati u rep ili omotati uz ili oko glave i mladenačka frizura je tu.
Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Afro mladenačku frizuru možeš obogatiti i umetcima za kosu koji mogu biti istovremeno i pramenovi.
Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Gusta kosa idealna je za frizuru s puno tankih pletenica.
Trend frizure koje pomlađuju: Afro ženske frizure. Afro frizuru s punđom možeš izraditi tako da ispleteš tanke pletenice samo do pola dužine kose.

Puno žena ostavlja nevjerojatan dojam samo zbog svoje frizure koja izgleda nekako mladenački, otvoreno i slobodno. Sve to zahvaljujući dobrom izboru frizure. Ako imaš sreće i gustu kosu biti će ti lakše slijediti naše savjete. Ako ne, nije strašno. Pogledaj samo koje mogućnosti oblikovanja frizura koje pomlađuju još postoje za žene tanke i rijetke kose.

Ideje i mogućnosti za izradu savršene frizure koja pomlađuje bez obzira na to koliko imaš godina su neograničene. Mi ti donosimo 7 ideja koje ti mogu pomoći da započneš svoju potragu za tvojom mladenačkom frizurom:

1. Umetci za kosu, ekstenzije ili produživanje kose

Ugraditi produžetke za kosu, ekstenzije ili umetke možeš napraviti sama kod kuće ali mi ti ipak savjetujemo da to prepustiš iskusnom frizeru kojem vjeruješ. Od umetaka za kosu ili ekstenzija možeš izabrati ili umjetne ili prirodne. Prirodni umetci za kosu su naravno prirodni, samo je pitanje dali možeš živjeti s tim da nosiš nečiju tuđu kosu.

Kada su ekstenzije ugrađene, dobila si ekspresno na dužini svoje kose i izrada frizure koja pomlađuje uvelike ti je olakšana. Na tebi je samo da izabereš frizuru koja se tebi sviđa. Možeš izabrati frizure s pletenicama koje će dodatno "sakriti" mjesta gdje se ekstenzije spajaju s tvojom vlastitom kosom ili neku drugu frizuru s podignutom kosom.

2. Raspuštene frizure za dugu i kovrčavu kosu ili open braids frizure

Raspuštena frizura za dugu kosu je ustvari frizura s repom i pletenicama s velikom razlikom da su pletenice izuzetno sitne pletene te nisu završene. Pod tim mislimo da se pletenice plete do pola dužine repa dok druga polovica ostaje ne ispletena. Tada možeš vidjeti da sitne pletenice izgledaju kao da si ugradila umetke ili ekstenzije za kosu. Ovu frizuru možeš sama izraditi kod kuće a uz pomoć najbolje prijateljice sigurno ćeš se i dobro zabaviti. 

3. Frizure koje pomlađuju za žene s kratkom kosom

Za žene kratke kose do otprilike 5 cm dužine možemo preporučiti otvorene ili nevidljive repove ili invisible braids afro frizure. Kod ove frizure za kratku kosu potrebno je samo sitne repove dobro sakrati.

4. Kukuruzni redovi ili pletenice i frizure uz glavu za kratku kosu

Kod ove afro frizure moraš pripaziti da pletenice pleteš što je moguće bliže glavi. Pletenice pleti tanko, s više tankih pramenova te ih kod pletenja dobro učvrsti. Ova frizura je super i zato što kada je jednom napraviš, može zadržati svoju formu i nekoliko mjeseci.

5. Rasta frizure

Još jedna afro frizura koja ti može dati mladenački izgled je rasta frizura. Ovu frizuru odlikuju puno finih repova pletenih u pletenice. Za izradu rasta frizure dobro je da imaš dugu kosu. Što dužu to bolje.

6. Opuštena afro frizura ili ravnanje kose

Frizuru koja pomlađuje možeš postići i tako da izravnaš svoju kosu. Kod takve frizure se uz pomoć topline i relaksera (sredstvo za ravnanje kose) kosa ravna. Pripazi samo kada peglaš kosu na toplinu ili kod upotrebe pegle za kosu. Toplina je izuzetno štetna za kosu i ne preporučujemo ti da je bilo uz pomoć pegle, figara ili nečeg drugog svakodnevno peglaš.

7.  Dreadlocks frizure ili razbarušeni pramenovi

Naravno da su dredlokis postali popularni zbog poznatog pjevača s Jamajke ali bez obzira na to ova ti frizura sigurno može pomoći da izgledaš mladenački, slobodno, neukroćeno i opušteno.

Dosta je teško napraviti dredlokse samo s vlastitom kosom pa se zbog toga mnoge žene koje žele dredloks frizuru odlučuju za ugradnju umjetne kose. Najteže je napraviti dredlokse kod potpuno ravne kose. Pravi dredloksi trebaju i nekoliko godina kako bi postali zreli i izgledali kao u originalu a ova frizura je vrlo dugo postojana te je možeš godinama nositi.

Donosimo ti još nekoliko slika da vidiš koje sve frizure za mladenački izgled možeš izabrati. Uživaj.

Frizure slike

©Svetlanamiku/www.shutterstock.com #630

Kod duge i guste kose možeš isplesti puno tanjih pletenica te ih tada vezati u rep ili omotati uz ili oko glave i mladenačka frizura je tu.

©evafrey/www.shutterstock.com #621

Afro mladenačku frizuru možeš obogatiti i umetcima za kosu koji mogu biti istovremeno i pramenovi.

©Igor Kardasov/www.shutterstock.com #622

Gusta kosa idealna je za frizuru s puno tankih pletenica.

©Eugene Partyzan/www.shutterstock.com #623

Afro frizuru s punđom možeš izraditi tako da ispleteš tanke pletenice samo do pola dužine kose.

©NeonShot/www.shutterstock.com #624

Afro frizure za mladenački izgled odlikuje puno sitnih kovrča koje kosi daju nevjerojatan volumen.

©Anastasiia Kazakova/www.shutterstock.com #625

Mladenačku afro frizuru možeš nositi i uz pomoć pegle za kosu ili figara, i to uz ravnu kosu. Još uz perfektnu i modernu pastel sijedu boju za kosu. Fenomenalno.

©mimagephotography/www.shutterstock.com #626

Izuzetno kratke ili ekstremno kratke afro frizure za žene s kratkom kosom.

©Anastasiia Kazakova/www.shutterstock.com #627

Poludugu kovrčavu kosu kod afro frizure možeš vezati u punđu na sredini glave.

©Robert Przybysz/www.shutterstock.com #628

Pegla za kosu ponekad je neizbježna za ravnanje kose i ravnu frizuru. Ipak pripazi jer peglanje kose može i naškoditi tvojoj kosi.

©Rocketclips, Inc./www.shutterstock.com #629

Okrugo oblikovana i moderna afro frizura a opet retro i iz nekih prošlih vremena.

©Daxiao Productions/www.shutterstock.com #631

Puno sitnih pletenica na dugoj croj kosi za opuštenu mladenačku afro frizuru.

©YaromirM/www.shutterstock.com #632

Mladenački izgled možeš postići i modernom afro frizurom ali isto tako i šarenom odjećom.

©Daniel M Ernst/www.shutterstock.com #633

Dredloksi trebaju dosta vemena kako bi bili zreli te izgledali lijpo.

©Anastasiia Kazakova/www.shutterstock.com #642

Uz sve savjete koje dobiješ od bilo koga, nemoj zaboraviti da je najljepše ono što izgleda prirodno. Opuštena i prirodna mladenačka afro frizura.

©Dan Kosmayer/www.shutterstock.com #643

Moderna afro frizura s punđom u repu i pletenicom koja učvršćuje rep.

©Anastasiia Kazakova/www.shutterstock.com #644

Prirodno kovrčavu kosu za mladenačku frizuru možeš promijeniti i obagatiti izborom nove boje za kosu.

©michaeljung/www.shutterstock.com #637

Afro frizura koja ne treba puno njege. Uz prirodno kovrčavu kosu pola je posla već obavljeno.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

65 najboljih zrelih frizura: Moderne i trend frizure za žene preko 65 i starije

©goodluz/www.shutterstock.com #646

65 najboljih zrelih frizura: Moderne i trend frizure za žene preko 65 i starije. Misliš da imaš manu zato što si starija? Ne. Mana ima svatko bez obzira na godine. Samo izaberi lijepo frizuru i već ćeš se osjećati bolje.

Kovrčave frizure s pletenicama uz glavu: muške kratke afro frizure

©gorgeoussab/www.shutterstock.com #616

Kovrčave frizure s pletenicama uz glavu: muške kratke afro frizure. Cornrows frizure su frizure za muškarce ili za žene kod koje se sitne pletenice učvršćuju uz glavu tako da frizura ima prepoznatljive redove.

5 retro ideja za novogodišnju frizuru

©Wallerock/www.shutterstock.com #611

5 retro ideja za novogodišnju frizuru. Retro kratka novogodišnja frizura: S crnom valovitom kosom u stilu 50-tih i bisernom ogrlicom možeš na novogodišnjoj proslavi pokazati što znači izgledati ženstveno.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Afro frizure. Sviđaju ti se kovrče i kovrčave frizure? Bez obzira na tvoju dužinu kose i njenu gostoću, i to što ti kosa možda raste više ravno i ne uvija se kada raste, pronađi uz naše trendove, ideje, prijedloge i slike, svoju afro frizuru. Afro frizuru kakvu nose žene u Africi.
Članovi zajednice (1411 članova): diianche, Admira G, Vedrana., psanjap@, ananas23, kataidej, aandrici, maja.mol, nkancelj, korina@c, Jovica N, stipan58, Josipa S, dijana08, cvitabas, jelena.p, palijani, sostaric, bandic.i, zoeytina, marinaka, andrea75, marijana, nela.mar, ivica.bo,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica