Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Trend frizure sa starije gospođe

Lijepa kratka frizura za starije žene koja vraća mladenački izgled.

©NeonShot/www.shutterstock.com #372

Trend frizure sa starije gospođe. Lijepa kratka frizura za starije žene koja vraća mladenački izgled.

Trend frizure sa starije gospođe. Kratka frizura za starije žene vraća optimizam i potiče dobro raspoloženje.
Trend frizure sa starije gospođe. Elegantna frizura za starije gospođe sa notom dobrog ukusa.
Trend frizure sa starije gospođe. Mladenačka frizura, blondirana kosa za starije gospođe primjerena vedrini i vječnoj mladosti.
Trend frizure sa starije gospođe. Bob za starije gospođe, uz lijepo lice i pogled koji zrači.

Kako napraviti genijalnu frizuru i izmamiti poglede sa strane, vratiti optimizan i pozitivan duh, pokazati svoju ženstvenu stranu i samouvjerenost koja nam je svima neophodna?

Uz primjere trend frizura za starije gospođe Step Factor se pobrinuo za ta pitanja i odgovara savjetima, idejama i predivnim slikama. Pronađi i ti za sebe ono već neko vrijeme tražiš, inspiriraj se našim slikama i vrati ono što si oduvjek bila.

Frizure slike

©Gladskikh Tatiana/www.shutterstock.com #373

Kratka frizura za starije žene vraća optimizam i potiče dobro raspoloženje.

©goodluz/www.shutterstock.com #374

Elegantna frizura za starije gospođe sa notom dobrog ukusa.

©NeonShot/www.shutterstock.com #375

Mladenačka frizura, blondirana kosa za starije gospođe primjerena vedrini i vječnoj mladosti.

©Mangostar/www.shutterstock.com #376

Bob za starije gospođe, uz lijepo lice i pogled koji zrači.

©kurhan/www.shutterstock.com #377

Frizura za starije gospođe sa prekrasnim šiškama uvijek u trendu.

©kurhan/www.shutterstock.com #378

Frizura koja pokazuje kako ju nositi, stepenasto šišanje i svjetli pramenovi za eleganciju.

©kurhan/www.shutterstock.com #379

Ženska frizura koja izažava opuštenost i eleganciju istovremeno.

©michaeljung/www.shutterstock.com #380

Kratka i slatka frizura koja ne traži puno vremena, a dobiva puno komplimenata.

©Ruslan Guzov/www.shutterstock.com #381

Romantična, jednostavna kratka ženska frizura za starije gospođe mladog i veselog duha.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Frizure za starije gospođe. Bez obzira na tvoju zrelost, inspirirati ćemo te za novu frizuru jer je vrijeme kada je žena nakon 30-te morala svoju kosu ošišati na kratko već odavno prošlo. Uživaj svaki dan u svojoj zreloj i iskusnoj kosi i pronađi svoju savršenu frizuru, bez obzira koliko imaš godina. Tvoja kosa kao i kosa kod drugih žena u zrelijim godina ima potpuno drugačije zahtjeve od kose i frizura koju si ponosno nosila kada si bila mlađa. Danas možda ne možeš nositi svaku frizuru koju poželiš jer je tvoja kosa izgubila na elastičnosti te je postala tanja i osjetljivija. Pogledaj zato nove trendove, ideje i slike frizure koje bi danas i tebi mogle dobro pristajati.
Članovi zajednice (1411 članova): dragana., Kristina, nbiljan@, nela, vucenik., josip.re, metka.fa, Ivana.lu, Vesna Ma, marina.k, martina0, patrizia, katarina, ksljivo@, mirela.k, lisadigi, sl.caren, mila06@n, melanie., kriss@em, Jelic Sl, jopa.ft@, mirelase, katarina, Branka P,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica