Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu

Prekrasna pletenica uz glavu sa zlatnim Make Up-om. Budi i ti u trendu.

©KOBRIN PHOTO/www.shutterstock.com #382

Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Prekrasna pletenica uz glavu sa zlatnim Make Up-om. Budi i ti u trendu.

Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Pletenica sa strane, pletenje kose je opet u modi.
Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Pletenice koje su ispletene, podignute i jos uvijene oko čela.
Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Pletenice za posebne prilike, sa izražajnim zelenim sjenilom, za nezaboravan look.
Trend frizure za dugu kosu: Pletenice uz glavu. Pletenica malo drugačije, pogled odozada jako zanimljiva frizura za posao.

Svejedno radi li se o tome dali je pletena bočno, odozada, naprijed, pravilno i čvrsto ili sasvim opušteno i lagano, ovisno o tvom osobnom stilu odijevanja, stilu života i navikama, ovisno o tome dali dolazi kao vjenčana frizura ili kao ideja za romantičnu šetnju po parku, optički je svaka pletenica saršena jer je jako u trendu, neponovljiva i jedinstvena. Pronađi i ti svoju omiljenu frizuru sa pletenicama i budi u trendu.

Frizure slike

©Svetography/www.shutterstock.com #383

Pletenica sa strane, pletenje kose je opet u modi.

©Tatyaby/www.shutterstock.com #384

Pletenice koje su ispletene, podignute i jos uvijene oko čela.

©Serg Zastavkin/www.shutterstock.com #385

Pletenice za posebne prilike, sa izražajnim zelenim sjenilom, za nezaboravan look.

©carlo dapino/www.shutterstock.com #386

Pletenica malo drugačije, pogled odozada jako zanimljiva frizura za posao.

©Alexandra Dikaia/www.shutterstock.com #387

Pletenice koje odaju slobodu, opuštenost i dobre vibracije.

©Sofia Zhuravetc/www.shutterstock.com #388

Romantična pletenica ukrašena cvijećem, za posebna slavlja ili prilike.

©Sofia Zhuravetc/www.shutterstock.com #389

Pletenica oko glave, romantična stvorena za pronalazak nove ljubavi.

©Gladskikh Tatiana/www.shutterstock.com #390

Pletenica oko glave, moderna i direktna.

©KOBRIN PHOTO/www.shutterstock.com #391

Riblja kost, pletenica koja je opet u modi ili nikada nije iz mode niti izašla. Sa Smokey Eyes fantastična.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Frizure za dugu kosu. Za puno je žena duga kosa neostvaren san. Neostvaren san o dugoj frizuri bilo s pletenicama ili loknama. Neostvaren san zato što ili nemamo strpljenja ili se bojimo naše nove slike i promjene u izgledu. Bilo da već imaš dugu kosu ili čekaš da ti kosa naraste na željenu dužinu, pogledaj Step Factor novosti u svijetu frizura za dugu kosu. Za žene koje imaju dugu kosu i nose dugu frizuru jedna je od velikih briga, kako sačuvati i zaštiti svoj dugi dragulj. Pogotovo opasan za dugu kosu je fen. Zato zaštiti svoju dugu frizuru i njeguj redovito svoju kosu preparatima za njegu duge kose.
Članovi zajednice (1411 članova): sonjasav, olivera1, Milena T, gazivoda, zdenka.j, imivana@, suz.ham@, palermos, bozena_1, mradoslo, sofija.k, Mala Pri, zeljka.k, Marina B, dkovacek, bonic76@, neven.st, isabinaa, nedeljka, frdrckpa, nikolina, Marina M, zdena.st, Besir Dz, lorena.j,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica