Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Potpuno bijeli prostor i sa blagim pastelnim bojama djeluju vrlo otmijeno i skupocijeno.

Slika broj 226. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©Enrika Samulionyte/www.shutterstock.com #226

Potpuno bijeli prostor i sa blagim pastelnim bojama djeluju vrlo otmijeno i skupocijeno. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 226. Slika: Potpuno bijeli prostor i sa blagim pastelnim bojama djeluju vrlo otmijeno i skupocijeno.... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #225

U dnevnom boravku su popularne komode i vitrine u razini poda.
©noreefly/www.shutterstock.com #225

U dnevnom boravku su popularne komode i vitrine u razini poda.

Slika #227

Dizajn zidova u imitaciji betona izgleda prekrasno. Ravnotežu mu daju dvije različite fotolje kakve ponekad možeš jeftino i rabljene pronaći.
©Photographee.eu /www.shutterstock.com #227

Dizajn zidova u imitaciji betona izgleda prekrasno. Ravnotežu mu daju dvije različite fotolje kakve ponekad možeš jeftino i rabljene pronaći.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): e.barbic, matea.dr, jelenagr, ivana.kr, irena_sk, dokujek@, jazz, Petrovic, saracsil, majas77@, kreso.lu, nbiljan@, anton.ba, marinaju, Zorica K, lidijazu, Marija M, nora66@h, anaber.g, bonic76@, Afrodita, zeljka16, hicaelen, martina., filipa.s,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica