Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave.

Slika broj 244. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #244

Pastelne i retro boje kao novi trend u dizajnu namještaja. Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 244. Slika: Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave.... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #228

LED rasvjeta i neograničene mogućnosti primjene u kupaonicama svakako su najveći trend u njenom uređenju.
©Alex Gorins/www.shutterstock.com #228

LED rasvjeta i neograničene mogućnosti primjene u kupaonicama svakako su najveći trend u njenom uređenju.

Slika #245

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #245

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj - Pastelne i retro boje kao novi trend u dizajnu namještaja

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): ivana.ma, Alex, paulinaz, Ibolja K, sabi.brn, karolina, snjezana, zlatka.s, kristina, marinaju, unapasic, igor.zla, igor.nas, sanela.s, mojjuro@, thrzenja, davor.fi, nora66@h, anitazd@, m.matino, vesnaper, sandich2, Jasna Ka, Tajla Ma, valentin,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica