Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija.

Slika broj 245. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #245

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 245. Slika: Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija.... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #244

Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #244

Pastelne i retro boje kao novi trend u dizajnu namještaja. Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave.

Slika #246

Tirkizno presvučena fotelja ljuljačka daje bijeloj ženskoj prostoriji za presvlačenje i prohodnom bijelom ormaru za cipele morski osjećaj.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #246

Svaka od nas obožava cipele i treba puno mjesta i ormara kako bi sve uredno izgledalo. Tirkizno presvučena fotelja ljuljačka daje bijeloj ženskoj prostoriji za presvlačenje i prohodnom bijelom ormaru za cipele morski osjećaj.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): unapasic, zeljka16, vesna201, spomenka, dikic01@, smoljan., Dusica S, Ivana Pe, karmelaf, sanja.st, paula.vu, marijana, comdes19, Sandra T, ester.de, tinaklar, fradovan, Stipoluk, mirjana., anaivisi, IVANABEV, dejan.pa, Ivona Me, bozikovi, anazajec,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica