Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend.

Slika broj 250. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©Dima Gavrilov/www.shutterstock.com #250

Znaš li u kojoj prostoriji u stanu provodiš najviše vremena?. Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 250. Slika: Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend.... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #249

Radni kutak u manjim stanovima možeš integrirati u sam prozor. Još kada je to u trend pastelno zelenim bojama.
©Sarochalue/www.shutterstock.com #249

Radni kutak u manjim stanovima možeš integrirati u sam prozor. Još kada je to u trend pastelno zelenim bojama.

Slika #251

Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed.
©karamysh/www.shutterstock.com #251

Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj - Znaš li u kojoj prostoriji u stanu provodiš najviše vremena?

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): Larissa , iljazovi, ivan_kis, danijela, danijela, mrvica00, Stipoluk, zec.elia, editavug, sendy.ma, kristymo, marinela, Biljana , Suzana , zeljko.z, natama39, meiandmy, Dusica V, maja.dra, dorismed, Dusica S, anarudel, Ivona Me, jopa.ft@, ivana.sk,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica