Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed.

Slika broj 251. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©karamysh/www.shutterstock.com #251

Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 251. Slika: Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed. ... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Da, u spavaćoj sobi.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #250

Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend.
©Dima Gavrilov/www.shutterstock.com #250

Znaš li u kojoj prostoriji u stanu provodiš najviše vremena?. Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend.

Slika #252

Sreća leži na stolu. Crvena boja presvlaka od sjedalica na kuhinjski stolicama brine se za živost u blagavaonice dok sama boja stola za jedenje i stolica galica plavoj boji uređuje mirnoću i trend cijele prostorije.

Sreća leži na stolu. Crvena boja presvlaka od sjedalica na kuhinjski stolicama brine se za živost u blagavaonice dok sama boja stola za jedenje i stolica galica plavoj boji uređuje mirnoću i trend cijele prostorije.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): Samra De, bigollin, dusko.ru, nina.hre, bonic76@, antonija, ivanica1, ihudina@, ljubicad, ivana.ma, bdmajdak, anaivisi, tajana.t, Milana.k, jdebelic, nena.cer, marinabi, Anica Ka, kristina, tihy2010, komunaln, marija.m, Irena Ci, inga.pen, karmelaf,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica