Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Kombinacija retro fotolje sa presvlakom u zebra uzorku, samostojeća lampa te zidovi u zeleno-plavoj boji djelovali bi hladno bez prekrasnog drvenog parketa.

Slika broj 254. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

©2M media/www.shutterstock.com #254

Kombinacija retro fotolje sa presvlakom u zebra uzorku, samostojeća lampa te zidovi u zeleno-plavoj boji djelovali bi hladno bez prekrasnog drvenog parketa. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Slika broj 254. Slika: Kombinacija retro fotolje sa presvlakom u zebra uzorku, samostojeća lampa te zidovi u zeleno-plavoj boji djelovali bi hladno bez prekrasnog drvenog parketa.... objavljena je u članku Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Pogledajte i ostale slike i članke:

Slika #253

Jednostavno bezvremenski trend u uređenju jedne mladenačke sobe sa zidovima u nježnim pastelnim bojama i starinska fotelja.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #253

Jednostavno bezvremenski trend u uređenju jedne mladenačke sobe sa zidovima u nježnim pastelnim bojama i starinska fotelja.

Slika #255

Pastelne boje mogu biti eyecatcher i u malim djelovima svakog stana kao npr. trend uređenom kutku za čitanje sa prekrasnom foteljom.
©Africa Studio/www.shutterstock.com #255

Pastelne boje mogu biti eyecatcher i u malim djelovima svakog stana kao npr. trend uređenom kutku za čitanje sa prekrasnom foteljom.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Članovi zajednice (1411 članova): ines1med, kresojev, mery-006, kristina, sabinazu, v-i-k-i_, toni.voj, irena.re, croaleks, raicka88, suzana.m, e.barbic, teo.sint, tomislav, mhmirna9, editavug, lucija.b, andrea.s, darko_iv, nikolina, amradose, balenon@, dada.mad, niko.pav, iwana33@,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica