Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Tražilica

Pretraži stepfactor.hr i pronađi sve što te zanima.

Frizure. Oduvijek su nam izgled i moderne frizure bili važni. Slike naših odraza u ogledalu ponekad ne odgovaraju našim nadanjima. Step Factor donosi ti slike, upute i trendove pomoću kojih možeš dobiti nove ideje te pokušati napraviti svoju savršenu frizuru.
Moderne frizure i trendovi. Trend je jedna snažna i višeznačna riječ. Riječ s puno potencijala pogotovo kada govorimo o modernim frizurama. Jer frizure su za žene odgovor na pitanje o slici modernog izgleda. Uopće, pojmove moderno i trend jako je teško objasniti ali svi dobro znamo, svako na svoj način, što znače. Tim pojmovima bavi se i Step Factor. Pogotovo kod frizura pokušati ćemo objasniti cijeli koncept modernog i u trendu. Trend postoji uvijek iznova. Trend se kod frizura pojavljuje, raste i ponovno nestaje. Ponavlja se. Ali uvijek donosi nove frizure, pozitivne, uzbudljive i neponovljive. O trend i modernim frizurama možemo pisati, gledati slike, sanjati o njima, ne voljeti ih i planirati naže nove poteze. Jedno je ipak sigurno. Iako svi znamo koje su frizure moderne i u trendu, kada, kako, koje boje i kada više nisu, nikada ga nije bilo jednostavno, te ga isto tako nikada neće biti jednostavno ostvariti i zadržati.
Frizure za kratku kosu. Postoji puno mogoćnosti kako žena može oblikovati svoju kratku kosu u neodoljivu frizuru. Ipak, pronaći onu pravu frizuru za kratku kosu nikada nije bilo jednostavno. Pokušaj s našim slikama, prijedlozima i savjetima pronaći svoju idealnu frizuru za kratku kosu. Kratka kosa ili frizura omiljena je kod mnogih žena iz jednostavnog razloga što zahtijeva manje njege i lakša je za oblikovanje. Žene s kratkom kosom imaju je mogućnost brže oblikovati u željenu frizuru. One kažu da je kratka frizura puno paktičnija za stiliranje i oblikovanje a opet izgleda atraktivno. Ipak moramo upozoriti da poneki muškarci (ili žene) nikako ne vole žene koje imaju kratku kosu i nose kratku frizuru.
Frizure za poludugu kosu. Koja dužina kose je definirana kao poluduga, pitanje je i tema razgovora žena kada razgovaraju o poludigim frizurama. Koji je faktor koji odlučuje dali je to dužina ispod razine uha, do ruba ramena ili nekoliko centimetara ispod razine ramena? Step Factor donosi ti puno novih slika frizura za poludugu kosu a na tebi je da napraviš tvoj korak te da ih pogledaš i pokušaš pronaći odgovor na pitanje. Nemoj zaboraviti da za savršenu frizuru moraž svoju poludugu kosu redovito i pravilno njegovati.
Frizure za dugu kosu. Za puno je žena duga kosa neostvaren san. Neostvaren san o dugoj frizuri bilo s pletenicama ili loknama. Neostvaren san zato što ili nemamo strpljenja ili se bojimo naše nove slike i promjene u izgledu. Bilo da već imaš dugu kosu ili čekaš da ti kosa naraste na željenu dužinu, pogledaj Step Factor novosti u svijetu frizura za dugu kosu. Za žene koje imaju dugu kosu i nose dugu frizuru jedna je od velikih briga, kako sačuvati i zaštiti svoj dugi dragulj. Pogotovo opasan za dugu kosu je fen. Zato zaštiti svoju dugu frizuru i njeguj redovito svoju kosu preparatima za njegu duge kose.
Frizure za obojenu kosu. Farbanje ili bojanje kose danas je gotovo neizostavno. Rijetko koja žena od nas ne boja svoju kosu a sve kako bi bila u trendu i imalu frizuru u sebi idealnoj boji kose. Slike koje vidimo ako pogledamo u centre mode, Pariz, Milano, London ili New York, govore nam da su frizure za obojenu kosu postale manje lude, kričave i divlje dok više elegantne i decentne. Ako imamo prilike pogledati na ulice neke od svjetskih metropola ono što možemo vidjeti su nove boje za kosu i frizure u pastelnim bojama. Zatim siva, srebrna ili sjeda boja i sve moguće kombinacije s pastelnim bojama, tzv. Granny-Hair i nude boje u tonovima kao pastel roza, plava, ljubičasta ili pink. U svakom slučaju različiti nježni tonovi boja za kosu daju frizurama i ulicama šareni, nježni i romantični ton.
Frizure za kovrčavu kosu. Istina je! Sve želimo imati kovrče na glavi! Zar ne uvijmao i kovrčamo svoju kosu svaki puta kada želimo postići savršenu, zavodljivu i neodoljivu frizuru dostojnu nekog događaja u životu, od nama posebnog značaja? Naravno, postoji i druga strana slike i priče. Pitaj neku od žena s kovrčavom frizurom i puno sitnih, malih loknica zašto svako jutro stoji pola sata u kupaonici s peglom za kosu u ruci. Step Factor ti donosi nove ideje, trendove, novosti i slike frizura za kovrčavu kosu a na tebi je da napraviš svoj korak te se odlučiš na put, bez obzira o kojem faktoru ovisi tvoja odluka, bilo u jednom ili u drugom smjeru.
Frizure za starije gospođe. Bez obzira na tvoju zrelost, inspirirati ćemo te za novu frizuru jer je vrijeme kada je žena nakon 30-te morala svoju kosu ošišati na kratko već odavno prošlo. Uživaj svaki dan u svojoj zreloj i iskusnoj kosi i pronađi svoju savršenu frizuru, bez obzira koliko imaš godina. Tvoja kosa kao i kosa kod drugih žena u zrelijim godina ima potpuno drugačije zahtjeve od kose i frizura koju si ponosno nosila kada si bila mlađa. Danas možda ne možeš nositi svaku frizuru koju poželiš jer je tvoja kosa izgubila na elastičnosti te je postala tanja i osjetljivija. Pogledaj zato nove trendove, ideje i slike frizure koje bi danas i tebi mogle dobro pristajati.
Vjenčane frizure. Svako vjenčanje je jedinstveni dogođaj koji ostaje zauvjek u tebi i tjera te u potragu za unikatnom vjenčanom frizurom. Vjenčanom frizurom koja će naglasiti sve najljepše na tebi i opet biti njegovana i ošišana u stilu trend i jasnih linija, te minimalistički a opet bogato ukrašena. Pronađi vjenčanu frizuru u boji kose koja tebi najbolje pristaje i koja iskazuje tvoju osobnost. Na tvoj najveći dan moraš biti ono što jesi. Moderna, lijepa i neponovljiva. Isto kao i tvoja vjenčana frizura.
Emo frizure. Jesi li i ti emo? Ili ti se samo sviđaju emo frizure? Pronađi crne, plave, ljubičaste i pastelne boje za kosu i kombiniraj ih s ekstravagantnim šišanjem, raznim ukrasima u kosi te emo modu s poderanim hlačama i majcama, narukvicama i lančićima, tetovažama i piercinzima i sigurno nitko neće ostati ravnoduđan na tvoj novi emo izgled i emo frizuru. Dodaj našem receptu za savršeni emo izgled još i uske majice s raznim logo-ima, etiketama, slikama rock i punk bendova, narukvicama sa mrtvačkim glavama i skeletonima te kožne narukvice s nitnama. Tvoja trend emo frizura samo će biti šlag na torti tvog savršenog i ekstravagantnog izgleda.
Afro frizure. Sviđaju ti se kovrče i kovrčave frizure? Bez obzira na tvoju dužinu kose i njenu gostoću, i to što ti kosa možda raste više ravno i ne uvija se kada raste, pronađi uz naše trendove, ideje, prijedloge i slike, svoju afro frizuru. Afro frizuru kakvu nose žene u Africi.
Muške kratke frizure. Sigurno si se već okrenula za nekim zgodnim dečkom ili čovjekom koji je nosio danas modernu, kratku i zalizanu frizuru. Dobro, možda se nisi skroz okrenula nego samo malo očima popratila. Potraži i pogledaj još puno zgodnih i modernih kratkih frizura bez straha da je vidio da ga gledaš.
Muške duga frizure. Vrijeme kada su muškarci šišali svoju kosu potpuno na kratko je passé. Umjesto toga možeš za svog muža, dečka, brata ili prijatelja potražiti između novih trendova onu frizuru koja bi njima najbolje pristajala. Ali samo pod uvjetom da se i tebi sviđa.
Njega kose i vlasišta. Ako ne paziš na svoju kosu i ne njeguješ je, sigurno ćeš požaliti i morati napraviti ono što ne voliš. Ošišati se. Zato čuvaj i njeguj svoju kosu najbolje što možeš. Ne košta puno i nije znanost slijediti neke naše savjete, trikove i upute za savršeno njegovano vlasište i kosu. Jer bez toga nažalost nema ni savršene frizure.
DIY Frizure. Super je kada imaš lijepu frizuru. Još ljepše kada sve možeš napraviti bilo sama ili s prijateljicama kod kuće. Zato potraži upute za DIY izradu svoje frizure. Uz to što ćeš na kraju imati lijepu frizuru, sigurno ćeš se zabaviti i nasmijati. A i više novca će ti ostati u džepu.
Astro. Astrologija ti može puno reći o događajima koji te očekuju. Život i događaji na zemlji ne bi bili mogući i onakvi kakvima ih poznajemo bez utjecaja planeta i zvjezda. Zato samo digni glavu gore i pogledaj kakav ti je horoskop i što piše u zvjezdama.
Mudrost zapisana u zvjezdama. Odnos između planeta i položaja zvijezda te vrijeme i mjesto tvog rođenja odredilo te je bez tvog dopuštenja. Zato ne zanemari njihov utjecaj i pročitaj na stepfactor.hr što su ti planete i zvijezde pripremile. Dokaz da astrologija i zvijezde imaju utjecaj na tvoj život su nebrojeni astrološki zapisi stari i do nekoliko tisuća godina prije Isusovog rođenja. Pridruži nam se u Step Factor zajednici i saznaj što te čeka u budućnosti.
Horoskop. Ljubav, karijera, novac, obitelj, zdravlje, posao i sve ono što ti donosi budućnost pročitaj u Step Factor godišnjem horoskopu. Zašto pas laje na mjesec? Zato što osjeća njegov utjecaj isto kao i mnoge druge životinje. Isto tako i ti osjećaš. Bilo svjesno ili nesvjesno osjećaš utjecaj planeta i zvijezda na svoj život. Događaje koji te očekuju je nešto što ne možeš izabrati. Bez obzira voliš li ili ignoriraš horskop, ili ga opet stalno čitaš i proučavaš, sve ono što je visoko iznad tvoje glave na nebu utječe na tvoj život. Zato napravi korak i pogledaj u Step Factor horoskop te saznaj sve faktore s neba koji određuju što te sve očekuje u ljubavi, dali ćeš dobiti novi posao, hoće li tvoja potraga za novim stanom biti uspješna, hoćeš li biti prehlađena i ostale samo tebi važne informacije.
Sanjarica. Tvoji snovi i sve ono što sanjaš kada spavaš je ustvari jedna druga strana tebe, tvog života i događaja koji te okružuju, druga strana realiteta, tako nestvarna a opet opipljivo stvarna. Potraži na stepfactor.hr značenje onoga što si sanjala, značenje tvojih snova. Tvoji snovi nisu nešto nestvarno već ustvari samo jedno stanje u kojem se odmaraš, jedno stanje u kojima doživljavaš iskustva koja ti se čine u "normalnom" životu nestvarnima. U tvojim snovima postoji puno stvari koje si ne možeš protumačiti, čuješ stvari koje inače ne čuješ, vidiš bolje od svih drugih osoba iz tvog sna, imaš osjećaje koji se nastavljaju i kada se probudiš, bojiš se, veseliš i letiš. Da, to sve možeš u snovima. Zato protumači svoje snove s nama, na stepfactor.hr.
Zdravlje. Zdravlje je nešto najvažnije što imaš. Bez njega ti malo vrijedi sve ostalo što imaš. Njeguj svoje zdravlje, čuvaj ga, unaprijedi i poboljšaj. Živi zdravo i budi sretna uz naše savjete, trendove i novosti.
Dijeta. Dijeta je izuzetno raširena i česti predmet razgovora u svakodnevom životu te je možemo opisati kao posebnu i prilagođenu vrstu prehrane. Dijetu smatramo isto tako kratkotrajnom promjenom u prehrani i smanjenje količine u unosu namirnica u organizam a sve s ciljem redukcije tjelesne težine, mršavljenja i na kraju ljepšeg izgleda i poboljšanja zdravstvenog stanja. Uz to što je za većinu nas dijeta isto što i mršavljenje te redukcija tjelesne težine, dijetu ili posebni i prilagođeni režim prehrane provodi se i onda kada ne želimo samo smršavjeti. Što, kada, zašto, koliko i kako dijeta utječe na tvoj organizam, što tijekom dijete smiješ jesti i piti, potraži u našim savjetima, novostima, trendovima, uputstvima i dijetnim programima.
Fitness. Preduvjet da budeš fit je da redovito vježbaš. Baviš se fitness-om. Potraži u našim savjetima, novostima, trendovima i programima svoju motivaciju te budi i ti zdrava i fit. Fitness smatramo potrebom a ne gnjavažom jer biti fit znači da si postigla psihičku i fizičku ravnotežu i da si zdrava.
Zdrava hrana. Hraniti se zdravo nije lako. Iz četiri najveće skupine živežnih namirnica potrebno je izabrati raznolike, koji tebi odgovaraju kako okusom tako i cijenom. Potraži zato u našim savjetima, testovima, trendovima i novostima prijedloge koji će ti pomoći da se hraniš zdravo i izabereš one namirnice koje čuvaju tvoju zdravlje.
Zdravo piće. Tvoje tijelo je velikim dijelom samo voda koju svakodnevno trebaš nadoknaditi pomoću raznih napitaka. Koji su to napici, koji napici su zdravi, u kojoj količini ih trebaš piti te kako se pripremaju potraži u našim savjetima, novostima, trendovima i receptima za zdravo piće.
Prirodna ljekarna. Zdravlje je nešto najvrijednije što imaš. Ipak ne dolazi samo od sebe i ponekad trebamo nešto za njega i učiniti. Priroda nam je dala sve što trebamo kako bi si mogli, a kada nastupe zdravstvene potećkoće, pomoći s onim što u njoj nađemo. Priroda je puna lijekova koji nam mogu pomoći. Koji su to, kako ih prepoznati te kako, kada i za koje poteškoće koji lijek iz prirode uzeti, potraži u našim savjetima, trendovima, testovima i novostima.
Zdravstvene poteškoće. S vremena na vrijeme svi osjetimo poneku poteškoću i patimo od nje. Kako si možeš pomoći, što su drugi učinili i što kažu potraži u našim savjetima za zdravstvene poteškoće.
Spavanje i odmor. Spavanje i odmor su osnovne čovjekove potrebe a sve kako bi ostao psihički i fizički zdrav. Bez kvalitetnog sna i odmora nećeš se ni ti osjećati dobro. Potraži zato u savjetima i trendovima nove ideje za svoj bolji san i odmor.
Moda. Moda je sve što je u određenom trenutku velikom broju ljudi omiljeno, ono što rade, nose ili imaju. Budi i ti svakog trenutka svoga života u modi, u skladu sa modnim trenutkom u kojem svi uživaju uz naše trendove, novosti, ideje i savjete iz svijeta mode.
Modni trendovi. Ako je modu nemoguće definrati, kako tek onda ono što je u trenutku u trendu. Zato ostani sa nama, mi ćemo ti na konkrtnim primjerima, slikama i savjetima pokazati najnovije modne trendove. Modu je nemoguće definirati. Moda nas prati svaki dan i svi znamo što je, ali je opet ne možemo opisati i točno odrediti.
Moda za punije. Svaka žena je lijepa. Bez obzira imaš li nekoliko kilograma premalo ili previše. U određenom trenutku u životu ima svaka žena ipak nekoliko kilograma previše, bilo zbog loše probave, brze prehrane ili poroda. Pogledaj zato naše savjete, ideje i slike kako se i dalje dobro osjećati i biti lijepa i njegovana bez obzira na nekoliko kilograma previše i pokazati se uvijek u sexy izdanju bez obzira na sve što drugi misle.
Ljepota. Ljepota nije u pogledu. Ljepota nije u mirisu. Ljepota nije niti u zraku. A opet, ljepota je u svemu tome zajedno i još više u osjećaju, u osjećaju tvoje sreće. Zato pogledaj naše savjete, slike i upute kako najlakše do tog nezamjenjivog osjećaja.
Makeup. Make Up-om ukrašujemo naše lice, a ono je ono što prvo primjećujemo kada se sa nekim susrećemo. Uljepšati se ne znači totalno promjeniti nego istaknuti najljepše detalje i učiniti ih posebnima. Uljepšaj se uz naše slike, savjete i novosti iz svjeta Make Up-a te nauči šminkati se i od svog lica učini neponovljivu sliku od koje naprosto nitko neće moći skinuti pogled.
Njega tijela, lica i kože. Preduvjet je koji moraš ispuniti i usto ga svakodnevno provoditi, kako bi tvoje lice, koža ili tvoje cijelo tijelo bilo spremno za prekrasan make up, frizuru ili trendovsku odjeću, te ti na taj način dao dobar osjećaj zadovoljstva i njegovanosti. Dobar osjećaj zbog kojeg se osjećaš lijepom. Samo uz taj osjećaj moći ćeš biti i lijepa.
Nokti. Nokti su završetci naših prstiju koji ih pritom čuvaju, ali ne samo to, lijepi i njegovani nokti ukrašavaju naše prste, ali i ruke. Pogledaj naše savjete, ideje, slike i trendove u ukrašavanju noktiju i napravi svoje nokte jednostavno fantastičnima.
Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Uradi sam. Umjetnost tvog dobrog osjećaja nalazi se u ostvarenju onoga što želiš napraviti. Zato napravi korak, uzmi stvari u svoje ruke i napravi sama kod kuće sve što možeš. Pronađi nove ideje, savjete i upute te uradi sve sama. Umjetnost lijepog stanovanja i života pronaći ćeš ako napraviš korak i pronađeš faktore koji ti mogu pomoći u iznalaženju rješenja za uljepšavanje tvog doma. Tvoj korak. Tvoj faktor. Step Factor. Potpuno besplatno.
Najljepše kuće. Tko želi pronaći svoju sreću mora pronaći i put do svoje kuće. Potraži najljepše ideje, trendove, slike i novosti koje možeš iskoristiti za uređenje svoje vlastite najljepše kuće.
Interijeri i unutrašnje uređenje doma. Tvoja četri zida su samo tvoja četri zida. Pronađi ideje i inspiracije u slikama, trendovima i novostima te uredi svoja četri zida najljepše što možeš. Potraži također i dobro promišljene ideje za unutrašnje uređenje tvog doma za sobe i prostore koji moraju biti uređeni po mjeri.
Namještaj. Svaki komad namještaja koji imaš kod kuće mora biti vrijedan tvoje ljubavi. Namještaj mora biti ne samo lijep, nego i praktičan u svakodnevnoj upotrebi te ti mora davati slikovite ideje, inspiracije i riješenja svojim funkcijama.
Kuhinje. Kuhinja je centralno mjesto svakog doma. Uredi kuhinju, od kuhinjskih elemenata i namještaja, ormarića, vitrina i kuhinjskih ormara, radne ploče i pločica, visećih elemenata, svih kuhinjskih elektro aparata i pomagala, kuhinjskog stola i stolica, boja i ukrasa baš onako kako se tebi sviđa. Kuhinja će isto tako uvijek i biti centralno mjesto svakog doma. Kako mjesto svakodnevnog kuhanja i pripreme hrane tako i posebno mjesto za svaku ženu u kojem je ispekla svoje prve kolače i skuhala svoje prvo jelo. Kuhinja je centralno mjesto svake kuće zato što se za kuhinjskim stolom donose odluke koje vrijede cjelog života, raspravlja o svim mogućim temama, prepire se i svađa, plače i odgaja, veseli uspjesima i smije. Zato je kuhinja i njezino uređenje za svaku ženu od izuzetnog značaja te se žena mora u svojoj kuhinji osjećati slobodno i svoje. Bez obzira na svu moguću pomoć koju možeš od njih dobiti, poklone, novac i lijepe riječi, tvoja sestra, kuma, prijateljica, baka, mama i svekrva nemaju o tvojoj kuhinji i njenom uređenju pravo baš ništa za reći. To je tvoja kuhinja i o njenom uređenju odlučuješ samo ti. Imaj uvijek sliku svoje željene kuhinje u glavi, a ideju kako bi ta slika mogla izgledati možeš potražiti između mnogo primjera, noviteta, savjeta, fotografija i najnovijih trendova na stepfactor.hr. Zato potraži nove ideje i uredi svoju kuhinju najbolje što možeš. S odlukom o uređenje svoje kuhinje morati ćeš se svaki dan suočavati. I to vrlo intenzivno jer ćeš u kuhnji provesti veliki dio svoga slobodnog vremena. Zato uredi kuhinju upravo onako kako samo ti želiš. Jer to je tvoja kuhinja.
Blagavaonice. Blagavaonica koja svojim uređenjem poziva svoje ukućane i goste za stol i à la carte jelo i druženje te pruža ugodan ambijent je blagavaonica koja je dobro uređena. Izbor namještaja, boja, podova, i dekoracija uvelike će odrediti štimung u tvojoj blagavaonici. Naravno, ti kao domaćica si uvijek najvažniji čimbenik dobrog osjećaja kako tvojih gostiju tako i tvojih ukućana. S našim besplatnim savjetima, 3D nacrtima i slikama, modelima, fotografijama, primjerima i trendovima uvelike si možeš olakšati i pomoći u odluci o izboru uređenja tvoje blagavaonice.
Dnevni boravak. Dnevni boravak je tvoj cilj. Mjesto kojemu želiš doći kada završiš sa svim svojim obavezama. Mjesto gdje ćeš ležati, opustiti se i odmoriti. Uredi ga najljepše što možeš. Uređenju dnevnog boravka pristupi tako da to ne bude samo uređenje jedne sobe za gledanje TV-a s trosjedom u kutu, već kao nečemu u čemu ćeš provesti lijepe i opuštajuće trenutke svoga slobodnog vremena.
Kupaonice. Kupaonica je posebno mjesto svake žene. Uredi i ti svoju kupaonicu lijepo. Jer to je mjesto na kojem se njeguješ, šminkaš i uređuješ. Mjesto na kojem i ti postaješ lijepa. Zato je uredi najljepše što možeš.
Spavaće sobe. Kada spavaš nemaš ništa od toga što je tvoja spavaća soba lijepo uređena. Ali koliko ljepše u lijepo uređenoj spavaćoj sobi možeš zaspati? Uredi je lijepo i ugodno. Vratiti će ti se srećom i zadovoljstvom kroz lijepi san. San je jedinstvena sreća u kojoj možeš uživati tek kada ponovno otvoriš oči i probudiš se. A tada je već prošao. U spavaćoj sobi moraš se osjećati ugodno. Kako po noći tako isto i po danu. To je razlog zašto je moraš lijepo urediti. U izboru kreveta, madraca, namještaja za spavaću sobu, noćnih ormarića i ormara, pa sve do posteljine i ukrasa, besplatnu pomoć možeš potražiti u našim savjetima, slikama, fotografijama, 3D modelima i trendovima. Uredi svoju spavaću sobu da se lijepo i ugodno probudiš i učini je prostorom u kojem možeš i doručkovati, čitati ili gledati film. Uredi je u svoju oazu odmora.
Dječje sobe. Stanovati lijepo od rođenja i djetinjstva želja je koju svaki roditelj želi ostvariti za svoje dijete. Djeci i mladima potrebno je puno slobodnog prostora za kretanje i igru. Potraži zato nove ideje, slike, savjete, novitete i trendove kako bi sobu svoga djeteta mogla urediti upravo onako kako je za njegov razvoj najbolje. Kao samo njegovo sigurno mjesto. Kao dječju sobu, njegovo vlastito carstvo.
Hodnik. Hodnik kao mjesto prolaska, izlaska i ulaska iz tvog doma izuzetno je važno. Njegovo uređenje trebala bi osmisliti tako da to ne bude samo beživotan prostor, običan prolaz s ormarićem za cipele i vješalicom za jakne i kapute. Hodnik i njegovo uređenje je prva slika koju vidiš kada se vratiš kući i zadnja slika koju vidiš kada odlaziš u školu, fax, posao, izlazak ili daleki put. Kao žena nikako ne možeš živjeti sama i izolirana od drugih. Potrebni su ti ljudi, razgovori i druženje s njima. Upravo zato pogledaj naše slike, savjete, novitete za uređenje, modu, 3D nacrte i fotografije za uređenje hodnika te ga uredi najbolje što možeš. Tako će i početak svakog tvoga druženja, tvoja komunikacija i razmjena ideja započeti u jednom prekrasnom prostoru koji će i tebi uvijek iznova davati dobar osjećaj.
Stepenice. Lijepo je u svakom pogledu ići prema gore. Tako i lijepo uređenim stepenicama. Pogledaj neke od ideja kako bi tvoj put prema gore tvojim stepenicama mogao izgledati.
Kamini i grijanje. Ne vidimo je, ne jedemo i ne pijemo ali bez nje ne možemo živjeti. Ponekad je samo možemo mirisati. I to samo onda i ako dolazi iz kamina. To je toplina. Pogledaj novitete, slike, trendove i savjete kako možeš uštedjeti, lijepo urediti i zagrijati svoj dom.
Pločice i podne obloge. Pločice i podne obloge uvijek su ulaganje u svoj dom koje mu daju vrijednost više. Ti moderni ukrasi uz to što su vrlo praktični te nam olakšavaju svakodnevno čišćenje doma, isto mu tako daju i posebnu čar. Potraži u našim slikama, savjetima, novitetima i trendovima oblike, boje i mustre podnih obloga i pločica koje ćeš svakog dana rado čistiti i po njima rado hodati.
Eksterijeri i vanjsko uređenje doma. Ukusno i lijepo, nadasve moderno, urediti eksterijer odnosno okućnicu, prilaz ili ulaz u tvoj dom, ogroman je posao koji iziskuje jako puno iskustva. Potraži u našim savjetima neke od najljepših ideja, savjeta i slika kako urediti tvoju okućnicu ili eksterijer i ostaviti sve susjede ili slučajne prolaznike apsolutno bez riječi.
Vrtni namještaj. U lijepo uređenoj okućnici, terasi, balkonu ili dvorištu najljepše je uživati i provoditi slobodno vrijeme sa obitelji ili dragim prijateljima. Uz roštilj i finu čokoladnu tortu na vrtnom stolu, ugodno se smjestiti ispod suncobrana u vrtnoj garnituri gledajući najnovije slike iz fotoalbuma najbolje prijateljice, a sve to po sunčanom i lijepom vremenu. Tu sliku možemo svi jako dobro zamisliti. Pogledaj i ostale s nama. Ali nije uvijek sunčano i lijepo vrijeme. I dok smo mi ugodno smješteni u prekrasno uređenom i toplom domu naš vrtni namještaj mora nas na neki način čekati bez obzira na vremenske prilike. Jedino što meže čekati je vjerno se nadajući ponovno lijepom vremenu. Iz toga razloga pogledaj naše slike, savjete i ideje kako izabrati kvalitetan vrtni namještaj koji će odoljeti svim vremenskim prilikama i kako pravilnom njegom i zaštitom produžiti njegov vijek trajanja.
Balkoni i terase. Imati veliku terasu ili prostrani balkon poklon je za svakoga. Jednim korakom iz unutrašnjosti doma izaći na svježi zrak balkona ili terase te moći osjetiti tople zrake sunca ili popiti prvu jutarnju kavicu nakon buđenja, osjetiti lagani vjetrić te čuti cvrkut ptica divan je osjećaj. Uredi zato svoju terasu ili balkon pomoću naših besplatnih savjeta, slika, ideja i naravno najnovijih trendova.
Fasade. Kao što sama riječ kaže, fasada kao prednja strana kuće nešto je što naročito upada u oči. Kako izbliza gledajući tako i izdaleka. Pogledaj zato naše savjete, slike, ideje, primjere i trendove fasada jer fasada je nešto što svakoga dana ne možeš samo tako promijeniti.
Garaže. Garaže kao pomoćne prostorije koje služe za spremanje automobila, bicikala, motora i ostalih vrijednih stvari koje ne koristimo često, ali posjedujemo, potrebno je funkcionalno urediti i posvetiti pažnje toj prostoriji. Ako nam financijske mogućnosti to dopuštaju u svakom slučaju pristupit ćemo realizaciji uređenja opuštenije i kreativnije. Međutim za većinu nas to nije moguće. Stoga pogledaj naše inspirativne slike, savjete, trendove i novitete kod uređenja garaža te uredi svoju garažu najbolje što možeš.
Dvorište. Dvorište nema svatko i može biti jako dragocijeno. Mnogi su sretni ako imaju i nekoliko kvadrata balkona. Za one koji imaju svoje dvorište, balkon ili lijepu veliku terasu pripremili smo puno savjeta o uređenju, novosti u dizajnu i trendove što se uređenja dvorišta tiče.
Ograde. Ograde nam daju ne samo zaštitu u fizičkom smislu i puno značenje riječi to je moje, nego i pripadaju dijelu komocije i privatne sfere koju nerijetko svi trebamo. Uz to, kroz svoju ogradu i svoja ulazna vrata ulaziti ćeš svaki dan u svoj dom bilo pješice kroz mala vrata, bilo autom ravno u dvorište kroz velika dvorišna vrata. Pogledaj neke od naših primjera ograda, novosti o kliznim vratima te savjete o oblicima, bojama i naravno kvaliteti i izboru materijala koje bi najbolje pasale uz tvoju fasadu i okućnicu, kuću, vikend kuću ili nekretninu koju posjeduješ.
Bazeni. Bazeni ne smiju biti više predmet čežnji. Postoji puno novih mogućnosti brze i jeftine izgradnje, izrade ili ugradnje bazena na kojima se možeš lijepo osvježiti zajedno sa svojim najmilijima, dobro se zabaviti slikajući vratolomije sa svojih ludih partija na bazenu ili se pak sama opustiti i bezbrižno uživati u suncu i vodi. Potraži u našim savjetima, trendovima i novostima, što se uređenja interijera tiče, mogućnosti koje bi i tebi mogle odgovarati.
Cvijeće, biljke i uređenje okoliša. Cvijeće i biljke u uređenju okoliša nešto je što bi trebalo doći na kraju svakog uređenja nekog prostora. Kao šlag na tortu koji upotpunjuje izgled svake lijepo uređene kuće ili nekog određenog komada zemljišta. Potraži u savjetima i novitetima mogućnosti i vrste biljaka koje će tvojoj kući dati potrebno zelenilo i raznolikost boja ovisno o tvom ukusu i podneblju u kojem živiš.
Članovi zajednice (1411 članova): Ana Mar, natastoj, melanija, martina., cvitabas, Sonja Me, petra.bu, Milana.k, sabi.brn, kresojev, ksenamal, ivica.sa, nedeljka, mislav.b, pipo_luk, lazic.na, Dusica S, dajanavo, matejaku, matemlad, ipiplica, ivancica, kristina, Jelisave, anamarij,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica