Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj

Želiš urediti stan ili kuću, sve je već spremno, ali nemaš ideju kako i od kuda početi. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©PlusONE/www.shutterstock.com #67

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Želiš urediti stan ili kuću, sve je već spremno, ali nemaš ideju kako i od kuda početi.

Step Factor savjetuje ti kako da ostvariš svoje snove u praćenju najnovijih trendova kod dizanja namještaja i interijera.
Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Kombinacija toplih boja drveta na stolu za jedenje s tamnim metalnim deko elementima je top trend.
Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Siva boja zidova daje moderan izgled uređenom dnevnom boravku. Ravnotežu u prostorij daju mu topli tonovi jastučnica i namještaj izrađen od euro paleta.
Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Podrumi i prostorije za proslave uređene su od masivnog drveta što je bezvremenski lijepo.
Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. U dnevnom boravku su popularne komode i vitrine u razini poda.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Kao prvi trend što se teme namještaj tiče, za godinu 2017/2018 bio bi namještaj pastelnih boja i retro boja. Kao takav miješa se sa uzorcima cvijeća, dakle cvjetnih veselih i romantičnih uzoraka ili opet sa uzorcima linija.

Kao drugi trend u dizajnu namještaja bio bi prekrasan par između drveta i crnog metala, dali u kombinaciji ili odvojeno kao samo mali detalj, sve je prihvatljivo, igra je dopuštena.

Kao treći trend u dizajnu bio bi predivan skandinavski stil, namještaj koji je čistih linija, nenametljiv, prozračan u kombinaciji sa retro bojama, napr. nježnih tonova sivo smeđe, golublje plave ili zagasito zelene.

Kao četvrti trend dolazi beton, granit ili kamen u obliku ploče za stol. Dijelovi namještaja od betona ili za one kojima se više sviđa mramor došli su na svoje, slobodno investiraj u neki teški, masivni stolić ili naprosto preodjeni tvoju staru kuhinjsku ploču novom granitnom ili optički betonskom. 

Trend broj pet bio bi namještaj koji se nalazi jako nisko, gotovo na podu i kod kojeg se ne vide noge ili ono na čemu zapravo stoji. U tome je sva mudrost. Birajući takav naještaj posebno za dnevnu sobu biti ćeš totalno u trendu.

Trend broj šest bilo bi opet drvo koje izgleda istovremeno i prirodno i profinjeno. Od vrsta drveta svakako kvalitetno i to orah, hrast i bukva. 

Šlag na kraju. Kao trend broj sedam dolazi osvjetljenje prostorija i prostora na jedan intiman i privlačan način. Takav način svjetla je već nam poznati LED koji i dalje prednjači u dizajnu interijera, a sada svakako dobija svoju novu ulogu u kupaonicama koje uz LED svjetlo izgledaju jos ljepše i naravno ludo moderne.

Uredi dom slike

©united photo studio/www.shutterstock.com #222

Kombinacija toplih boja drveta na stolu za jedenje s tamnim metalnim deko elementima je top trend.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #260

Siva boja zidova daje moderan izgled uređenom dnevnom boravku. Ravnotežu u prostorij daju mu topli tonovi jastučnica i namještaj izrađen od euro paleta.

©holbox/www.shutterstock.com #224

Podrumi i prostorije za proslave uređene su od masivnog drveta što je bezvremenski lijepo.

©noreefly/www.shutterstock.com #225

U dnevnom boravku su popularne komode i vitrine u razini poda.

©Enrika Samulionyte/www.shutterstock.com #226

Potpuno bijeli prostor i sa blagim pastelnim bojama djeluju vrlo otmijeno i skupocijeno.

©Photographee.eu /www.shutterstock.com #227

Dizajn zidova u imitaciji betona izgleda prekrasno. Ravnotežu mu daju dvije različite fotolje kakve ponekad možeš jeftino i rabljene pronaći.

©Alex Gorins/www.shutterstock.com #228

LED rasvjeta i neograničene mogućnosti primjene u kupaonicama svakako su najveći trend u njenom uređenju.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #244

Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #245

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #246

Tirkizno presvučena fotelja ljuljačka daje bijeloj ženskoj prostoriji za presvlačenje i prohodnom bijelom ormaru za cipele morski osjećaj.

©DotExe/www.shutterstock.com #247

Izaberi drveni namještaj u retro stilu u kombinaciji sa crnim metalnim deko elementima te nude boje za uređenje trend radnog mjesta.

©DotExe/www.shutterstock.com #248

Bakina stara sjedalica iz dnevnog boravka ponovno je u modi. Jedino joj moraš dati novu odjeću.

©Sarochalue/www.shutterstock.com #249

Radni kutak u manjim stanovima možeš integrirati u sam prozor. Još kada je to u trend pastelno zelenim bojama.

Najbolje ideje dolaze uvijek kada gledaš kroz prozor u svoj vrt.
©Dima Gavrilov/www.shutterstock.com #250

Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend.

©karamysh/www.shutterstock.com #251

Luxuzno urediti dnevni boravak nije teško ako imaš Chesterfield trosjed.

Da, u spavaćoj sobi.

Sreća leži na stolu. Crvena boja presvlaka od sjedalica na kuhinjski stolicama brine se za živost u blagavaonice dok sama boja stola za jedenje i stolica galica plavoj boji uređuje mirnoću i trend cijele prostorije.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #253

Jednostavno bezvremenski trend u uređenju jedne mladenačke sobe sa zidovima u nježnim pastelnim bojama i starinska fotelja.

©2M media/www.shutterstock.com #254

Kombinacija retro fotolje sa presvlakom u zebra uzorku, samostojeća lampa te zidovi u zeleno-plavoj boji djelovali bi hladno bez prekrasnog drvenog parketa.

©Africa Studio/www.shutterstock.com #255

Pastelne boje mogu biti eyecatcher i u malim djelovima svakog stana kao npr. trend uređenom kutku za čitanje sa prekrasnom foteljom.

©ariadna de raadt/www.shutterstock.com #256

Retro uređenje kuhinje u stilu šezdezetih je ponovno u trendu.

©adpePhoto/www.shutterstock.com #257

Jasne linije novog dizajna moderne kupaonice. Jedna daska i umivaonik uz nekoliko detalja jedini je namještaj minimalistički uređene kupaonice.

©united photo studio/www.shutterstock.com #258

Svaka kuhinja i njeno uređenje imaju nešto vrlo senzibilno u sebi. Samo nekoliko malih detalja mogu upotpuniti njeno uređenje.

Prekrasna ploča od mramora daje dodatan motiv za pripremu ukusnih jela te isprobavanje novih specijaliteta.
©J.Croese/www.shutterstock.com #259

Novi trend u uređenju kupaonica je namještaj od drveta i to starog drveta. Police u kupaonici možeš npr. izraditi od starih željezničkih pragova i kombinirati sa samostojećom kadom.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): ananas23, bojaknez, marinabi, morana31, Ranka Mi, danijela, mirela.k, andysmol, marina.m, matea.ba, kstipanc, ana.miok, Aida Kon, ifriscor, bigollin, ddoris.p, mirna.il, djakovic, tajchi_r, m.matino, joja.cet, jmajic09, Violeta , Zoki Spe, antonija,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica