Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak

Jedna interesantna ideja za tvoj novi moderni dnevni boravak, kauč, dvosjed u žutoj boji koji sjaji poput sunca. Sivi zidovi u optici betona i moderna dekoracija na zidovima u obliku polica. Slike i noviteti u dekoriranju tvog modernog dnevnog boravk 9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Koksharov Dmitry/www.shutterstock.com #229

9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Jedna interesantna ideja za tvoj novi moderni dnevni boravak, kauč, dvosjed u žutoj boji koji sjaji poput sunca. Sivi zidovi u optici betona i moderna dekoracija na zidovima u obliku polica. Slike i noviteti u dekoriranju tvog modernog dnevnog boravk

9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Za tvoj mali dnevni boravak, nekoliko ideja kako ga optički povećati, kombinacija starog i novog, retro namještaj i moderne police zajedno.
9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Moderni dnevni boravak sa jednim jako ugodnim i toplim osjećajem, pogotovo kada se radi o otvorenom kaminu.
9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Mladenački dnevni boravak, mjesto za razgovor i opuštanje, za manje prostore, mladenački i otvoreno.
9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Moderni prostrani dnevni boravak sa velikom kožnom sjedećom garniturom, lijepog dizajna i linija u kombinaciji sa velikim prozorima.

Trebaš poticaj što se uređenja interijera tiče, konkretno tvoje dnevne sobe, mjesta na kojem provodiš najviše vremena sama ili sa svojom obitelji ?

Step Factor nudi ti najnovije moderne ideje i primjere, savjete i male trikove kako da svoju staru dnevnu sobu pretvoriš u mjesto koje ćeš rado svima pokazivati, ali i ti se u njoj dobro osjećati i uživati.

Uredi dom slike

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #230

Za tvoj mali dnevni boravak, nekoliko ideja kako ga optički povećati, kombinacija starog i novog, retro namještaj i moderne police zajedno.

©AlexRoz/www.shutterstock.com #231

Moderni dnevni boravak sa jednim jako ugodnim i toplim osjećajem, pogotovo kada se radi o otvorenom kaminu.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #232

Mladenački dnevni boravak, mjesto za razgovor i opuštanje, za manje prostore, mladenački i otvoreno.

©PlusONE/www.shutterstock.com #233

Moderni prostrani dnevni boravak sa velikom kožnom sjedećom garniturom, lijepog dizajna i linija u kombinaciji sa velikim prozorima.

©2M media/www.shutterstock.com #234

Ugodna i moderna dnevna soba u starogradnji, romantična i savršena za druženja, sivi zidovi i bijela boja stropova pašu perfektno zajedno.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #235

Po američkom uzoru ideja za uređenje tvoje dnevne sobe, za toplu i ugodna obiteljsku atmosferu.

©imagophotodesign/www.shutterstock.com #236

Dnevna soba u malo drugačijoj izvedbi, garnitura za sjedenje u podnožju blagovaonice.

©Antoha713/www.shutterstock.com #237

Samo tvoj kutak za čitanje modernog dizajna sa prekrasnom policom za knjige kao mjesto opuštanja i relaksacije.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): sanja.pr, Zorica K, Larissa , magdalen, josobug@, petrakon, gazivoda, danijela, krivic.d, vdevoic@, oreskovi, josipa.b, k.njegab, daniemi., ivajurse, davor.fi, leanne00, lily, daira1@r, raicka88, tanja.sa, pavokovi, Malineik, b.desnic, mateam-1,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica