Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Balkoni i terase

Na lijepo uređenom balkonu svatko bi želio provoditi povremeno malo vremena, ali kako znati na koji način točno svoj balkon urediti. Balkoni i terase . Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Patrizia Tilly/www.shutterstock.com #294

Balkoni i terase . Na lijepo uređenom balkonu svatko bi želio provoditi povremeno malo vremena, ali kako znati na koji način točno svoj balkon urediti.

Kako svoj dragocjeni balkon ili terasu pretvoriti u mirisnu oazu koja će svakoga dana prirediti nova iznenađenja, zasaditi omiljene biljke, cvijeće ili povrće, ili sve planski zajedno, koji su trendovi što se dizajna balkona i terasa tiče i na puno ostalih pitanja odgovara i nudi savjete i ideje te prekrasne slike Step Factor. Prepusti se uživanju.

©Hannamariah/www.shutterstock.com #295

Biljke, mirisna lavanda i malo trave samo je dio ove predivne jedinstvene terase koja je zasigurno mjesto opuštanja i čitanja dobre knjige.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): novosel., peruskok, tonkamli, ivana.ha, martinab, vasic.ne, vstanic7, mirna.va, elija.ra, una.sedm, marija.b, ivonabij, lzjuric@, ivana.gr, zec.elia, marjanov, dinka.ko, missmrva, tihomir., eni.buri, anaivisi, franka.s, vanda.si, damjaniv, vukasovi,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica