Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ideje za uređenje interijera: Kamini i grijanje

Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend. Ideje za uređenje interijera: Kamini i grijanje. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©PlusONE/www.shutterstock.com #288

Ideje za uređenje interijera: Kamini i grijanje. Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend.

Topla i ugodna atmosfera u domu, naročito za hladnijih dana, svima je od izuzetne važnosti. Bilo da se grijemo na plin, lož ulje, palete, na struju ili na drva važno je biti zadovoljan toplinom koju postižemo načinom grijanja, ali i troškovima koje na kraju mjeseca izdvajamo. Kamini su definitivno jedni od kasnije najisplativijih, svakako najromantičnijih načina grijanja, i svojim dizajnom ne ostavljaju ravnodušnima. Ugodna toplina i pucketanje kombinacija je koju volimo, ali kako su naša srca osvojili dizajnerski, otkrij u našim mnogobrojnim savjetima i slikama te idejama i trendovima.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #289

Kamin kao dio dnevne sobe? Naravno, ali u ovom slučaju kao dio namještaja, cjelina koja daje moderan i jedinstven optički doživljaj.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): barby_sk, daca0301, vlasta.u, Tamara M, Filip Gr, ana.rend, ivana.ma, silvija., mama, gobbo.gm, Arnela J, lidijazu, mare.kat, robdorot, suzana.z, ferdic.b, marina.b, apartman, lily, miroslav, curacmar, aleksand, hajdinad, karolina, tina-mar,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica