Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ideje za uređenje interijera: Pločice i podne obloge

Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići. Ideje za uređenje interijera: Pločice i podne obloge. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Postolache-Design/www.shutterstock.com #290

Ideje za uređenje interijera: Pločice i podne obloge. Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići.

Velike sive podne pločice ili male bijele zidne pločice, uvijek zanimljiva tema i tema koja potiče na razmišljanje dalje. Ovisi o tome voliš li nešto sasvim posebno, ili si jedna od onih osoba koja nikako ne vidi kako sa dizajnom ruku pod ruku, i zapravo te nervira taj silni izbor uzoraka, veličina i oblika. Step Factor nudi ti ideje i savjete kako pronaći idealne podne i zidne obloge za tvoj dom, kako se nakon završenih radova zaista dobro osjećati i uživati u svom izboru.

©OmiStudio/www.shutterstock.com #291

Kombinacija oblika podnih i zidnih pločica u sivoj boji u tvojoj budućoj kupaonici, daje joj modernu notu i profinjenost dizajna.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): nina.dud, g.nikoli, maja.kov, Zoran Di, franka.s, tsenjano, bglivare, Sladjana, matea.dr, suzana.z, darko_iv, jenaa23@, Melani R, dikic01@, ancidjur, katarina, nikolina, helena.m, katarina, ferdic.b, Anci Sob, d.lovren, Larissa , Josipa R, vstanic7,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica