Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Ideje za uređenje interijera: Stepenice iz snova

Ovakve stepenice su savršeni primjer modernog, suvremenog dizajna u kojem pratiš trendove i osjećaš se samouvjereno. Ideje za uređenje interijera: Stepenice iz snova. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Rade Kovac/www.shutterstock.com #268

Ideje za uređenje interijera: Stepenice iz snova. Ovakve stepenice su savršeni primjer modernog, suvremenog dizajna u kojem pratiš trendove i osjećaš se samouvjereno.

Kombinacija betona kao top modernog materijala danas i stakla u divnom skladu dati će tvom domu nešto posebno.

Stepenice koje nakon teškog radnog dana vode u spavaću sobu na odmor i opuštanje i još ovako dizajnirane u izvedbi materijala koji je u trendu, betona, u kombinaciji sa elegancijom stakla i finoćom kamena na zidu svakako je jedna od mnogobrojnih ideja koje ti Step Factor toplo preporuča. Inspiriraj se.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): mbalenta, nbiljan@, Marija V, danielap, olivera1, kate.han, mravensk, petra.sa, mama, perkovic, nela.mar, maja.dra, ssejla91, graheksa, dijana08, sanja.19, Filip Gr, Josipa S, pavlovic, sanda.kr, Kikabudi, titka06@, kriss@em, trivic.d, curacmar,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica